LIFESTYLE

Δείτε πως είναι σήμερα η πρωταγωνίστρια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου! (ΦΩΤΟ)

Μια νοσταλγική βραδιά ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης για το Ιt’sshow time αυτής της Κυριακής στο ΟΡΕΝ, με καλεσμένους μεγάλους σταρ της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Στο αφιέρωμα για το ελληνικό σινεμά των 60s και των 70s, ο οικοδεσπότης του It’s showtime υποδέχεται, μεταξύ άλλων, δύο κυρίες του ελληνικού σινεμά. Η μία είναι η Μαρία Ιωαννίδου.


Η ηθοποιός και χορεύτρια εντυπωσιάζει με την άνεση που εκτελεί χορευτικά που έκανε πριν 40 χρόνια, αλλά και με την εκπληκτική σιλουέτα της, ενώ αποκαλύπτει στον Νίκο τους αγαπημένους της ρόλους, αλλά και το λόγο που η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ασκήσει βέτο στην παραγωγή να βάψει τα μαλλιά της μαύρα όταν έπαιξαν μαζί στην ταινία «Το πιο λαμπρό αστέρι».

Καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη και η Μέλπω Ζαρόκωστα. Μετά από πολύ καιρό που έχει να εμφανιστεί στην τηλεόραση, η Μέλπω Ζαρόκωστα εντυπωσιάζει με το χιούμορ της, ενώ αποκαλύπτει στα backstage του It’s show time γιατί δεν της άρεσε καθόλου που στους περισσότερους ρόλους της υποδυόταν την πλούσια και ωραία κυρία.


Ταυτόχρονα, ο Νίκος υποδέχεται τον σκηνοθέτη Γιώργο Βάλαρη, που έχει μεταφέρει στη σκηνή του θεάτρου iconic ελληνικές ταινίες, αλλά και αγαπημένους σύγχρονους ηθοποιούς που ερμηνεύουν με μεγάλη επιτυχία ρόλους που μας σύστησαν μεγάλες σταρ των 60s και των 70s. Η Μαρία Κορινθίου, η Βίκυ Κουλιανού και η Βαλέρια Κουρούπη θα μας εντυπωσιάσουν με τo performance τους!