3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το λάθος που οδήγησε τον αδελφό του εκτελεστή του Γιάννη Μακρή στις βουλγαρικές αρχές!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, που έπεσε νεκρός στις 31 Οκτωβρίου του 2018 έξω το το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας

Ο επονομαζόμενος «Αυστραλός», που είχε βοηθήσει τον αδελφό του να εκτελέσει τον επιχειρηματία, συνελήφθη στα σύνορα από τις βουλγαρικές αρχές και τη Europol, στην προσπάθειά του να επιστρέψει στη Βουλγαρία, κίνηση που για αυτόν αποτέλεσε ολέθριο λάθος.

Εδώ και μέρες, οι αστυνομικοί στη Βουλγαρία είχαν πληροφορίες πως ο αδερφός του εκτελεστή επρόκειτο να επιστρέψει στη χώρα του. Από την ημέρα της δολοφονίας είχε εξαφανιστεί και θεωρείται πως είχε βρει καταφύγιο σε κάποια βαλκανική χώρα προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Όμως οι πληροφορίες πως θα επέστρεφε στη Βουλγαρία επιβεβαιώθηκαν.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο δολοφόνος του Μακρή αμέσως μετά τη δολοφονία, έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στο Πανόραμα της Βούλας.

Σε βάρος του Βούλγαρου υπάρχει διεθνές ένταλμα σύλληψης και αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα και οι Έλληνες αστυνομικοί ελπίζουν πως εκείνος ίσως «σπάσει» τη σιωπή του και αποκαλύψει το κίνητρο πίσω από τη στυγερή δολοφονία του Μακρή.