3 top δεξιά, GOOGLE NEWS, MEDIA

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο νέος σκηνοθέτης της Ελένης Μενεγάκη

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της, η Ελένη Μενεγάκη μοιάζει αποφασισμένη να κάνει ριζικές αλλαγές τόσο στο περιεχόμενο της εκπομπής της όσο και στην εικόνα της.

Την περασμένη σεζόν εμπιστεύτηκε την τηλεσκηνοθεσία της εκπομπής της, σε έναν άνθρωπο κορυφαίο στον τομέα του, που όμως δεν είχε σκηνοθετήσει ξανά: Τον διευθυντή φωτογραφίας Άκη Μπαρμπουζάνη. Φέτος, η Ελένη Μενεγάκη θα ακολουθήσει την ίδια τακτική -δίνοντας την ευκαιρία να την σκηνοθετήσει ένας άνθρωπος που δεν είναι σκηνοθέτης- αλλά αυτή τη φορά η επιλογή της προέρχεται από τον χώρο της σκηνοθεσίας.

Η Ευγενία Μανωλίδου επιστρέφει στην τηλεόραση; (βίντεο)

Ο νέος σκηνοθέτης λοιπόν της Ελένης Μενεγάκη, θα είναι ο 36χρονος Νίκος Αγγελόπουλος, πρώην vision mixer στον Alpha. Δηλαδή άνθρωπος που το αντικείμενό του ήταν να χειρίζεται τις κάμερες στο κοντρόλ υπό την καθοδήγηση του εκάστοτε σκηνοθέτη. Ο νέος σκηνοθέτης της Ελένης, έχει διατελέσει στο παρελθόν Τεχνικός Διευθυντής του Alpha Κύπρου. Έχοντας στήσει τεχνικά από το μηδέν το κανάλι στην Μεγαλόνησο. Ενώ σήμερα είναι Broadcast Engineer στην TELMACO, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες που παρέχει υλικοτεχνική υποδομή στο σύνολο των ιδιωτικών καναλιών.

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, που έχει αποδείξει πως η επιλογή των συνεργατών της γίνεται πάντα με χειρουργική ακρίβεια, επιλέγει για τη φετινή σεζόν έναν άνθρωπο που γνωρίζει όσο ελάχιστοι την αρτιότητα της τηλεοπτικής εικόνας.