MEDIA

X-Factor: Κόντρα Τσαουσόπουλου – Θεοφάνους για το τραγούδι του Μαχαιρίτσα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πασίγνωστο τραγούδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα «Έλα ψυχούλα μου» ήταν η αιτία για μια έντονη διαφωνία που είχαν Μιχάλης Τσαουσόπουλος και Γιώργος Θεοφάνους στο live του X- Factor!

Το γκρουπ Liak and the Cover ανέβηκε στη σκηνή του X-Factor το βράδυ της Πέμπτης και ερμήνευσε το αγαπημένο κομμάτι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, «Έλα Ψυχούλα μου». Οι τραγουδιστές ολοκλήρωσαν την ερμηνεία τους και περίμεναν τα σχόλια από τους κριτές.

Ωστόσο εκείνο που προκάλεσε αμηχανία στο στούντιο του X-Factor ήταν η αναφορά του Μιχάλη Τσαουσόπουλου στο τραγούδι και τον δημιουργό του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο καιρό.

«Υπάρχει ένα τραγούδι πριν βγει αυτό, Chicky chicky boom έτσι λέγεται το τραγούδι… είναι από τους Willie And The Red Rubber Band. […] Είχε βγει λοιπόν ένα τραγούδι που είναι ακριβώς το ίδιο, ίδιες νότες, απλώς το ξένο είναι λίγο πιο γρήγορο» είπε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.


Στο σημείο αυτό, παρενέβη ο Γιώργος Θεοφάνους, που όπως είπε θέλησε να προστατέψει τον δημιουργό «παρότι δεν είναι μαζί μας», όπως είπε και αναρωτήθηκε ποιος ο λόγος της αναφοράς αυτής. Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος απάντησε πως ο λόγος είναι εγκυκλοπαιδικός.

«Είναι εγκυκλοπαιδικός του να δίνουμε στον αέρα τον άνθρωπο, ότι η εισαγωγή του είναι κλεμμένη από κάποιον άλλο;» έκρινε ο Γιώργος Θεοφάνους κατά τη διάρκεια του live στο X-Factor.

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος τόνισε στη συνέχεια πως δεν ανέφερε ποτέ τη λέξη «κλεμμένη» για το τραγούδι. «Να το στρογγυλέψουμε λίγο» σημείωσε ο Γιώργος Θεοφάνους, με την Δέσποινα Βανδή και την Μελίνα Ασλανίδου να επιχειρούν να κατευνάσουν τα πνεύματα και τελικά να αλλάζουν θέμα στο live του X-Factor.