3 top δεξιά, GOOGLE NEWS, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΥΓΕΙΑ

«Ώρα μηδέν» στο νοσοκομείο Αττικόν! Δεκάδες ράντζα στους διαδρόμους! Ρεπορτάζ-αυτοψία του usay.gr! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας απόλυτος πανικός σε μέρα εφημερίας στο Αττικό . Τα ασθενοφόρα έρχονται το ένα πίσω από το άλλο. Το νοσοκομείο «ασφυκτιά» . Τα ελεύθερα κρεβάτια είναι μόλις 11 και οι εισαγωγές ξεπερνούν τις 200.

Όσα …μαθηματικά και να ξέρει κανείς , η κατάσταση δεν ελέγχεται. Τα ράντζα αρχίζουν και στοιβάζονται σε όλους τους χώρους. Ηλικιωμένοι και ανήμποροι ,με τα λιγοστά υπάρχοντά τους και ένα συνοδό στη καλύτερη περίπτωση, στριμώχνονται στους διαδρόμους για να δεχτούν τη φροντίδα των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού .

Χωρίς ακτινολογικό μηχάνημα εφημερεύει το τμήμα επειγόντων περιστατικών του «Αττικόν»- Πάνω από 8 ώρες αναμονή για μια εξέταση

Το τμήμα επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ) παραπέμπει στο ακτινολογικό τμήμα  δεκάδες ασθενείς .Δυστυχώς όμως το ακτινολογικό μηχάνημα είναι χαλασμένο και οι τραυματιοφορείς  δεν επαρκούν για να συνοδέψουν  τους ασθενείς στο άλλο μηχάνημα του νοσοκομείου  .Συνοδοί μεταφέρουν όπως όπως  τους δικούς τους με την αναμονή για μια εξέταση  να ξεπερνά τις 8 ώρες!

«Εφιαλτικές» εφημερίες

Γιατροί και νοσηλευτές «ιδρώνουν» για να βγει η εφημερία. Το νοσοκομείο ανοίγει τις πύλες του και έχει ήδη 40 ράντζα στους διαδρόμους, γνωρίζοντας  ότι αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί ραγδαία μέχρι να λήξει βάρδια. Κάθε εφημερία γίνεται όλο και πιο δύσκολη ενώ λόγω των λοιμώξεων που κυκλοφορούν κινδυνεύει και η υγεία των νοσηλευομένων επισημαίνουν στο usay.gr οι εργαζόμενοι.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο