LIFESTYLE

Στα δικαστήρια και πάλι οι κόρες της Λάσκαρη: «Μου είπε να μιλάω με τον δικηγόρο της» – «Δεν μπορείτε να τα βρείτε πια»!

Δύσκολες στιγμές για τις δύο κόρες της Ζωής Λάσκαρη, καθώς σήμερα το πρωί ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος βρέθηκε στο Πρωτοδικείο της Αθήνας για την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου σε βάρος της αδελφής της Μάρθας Κουτουμάνου, παρουσία της δεύτερης.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, είπε: «Υπάρχει ένα σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, μια μεζονέτα που μέναμε εκεί μαζί. Το αντικείμενο της αίτησης είναι το οίκημα και μια θυρίδα τραπέζης στην Πειραιώς. Υπάρχουν μεγάλες πιέσεις από χρέη, έπρεπε να γίνει μια σωστή αξιοποίηση της περιουσίας. Αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Το δικαστήριο όρισε διαχειρίστρια την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου».

«Σε αυτή τη μεζονέτα μένει η Μάρθα χωρίς να μπορεί κανείς να επικοινωνήσει μαζί της. Ανήκει και στα δυο παιδιά το σπίτι. Υπάρχει θέμα συνεννόησης και πρέπει να γίνει αξιοποίηση. Πρέπει να δέχεται μεσίτες για να πωληθεί το σπίτι».

«Η συμφωνία ήταν στην αρχή να μένει προσωρινά η Μάρθα μέχρι να πουληθεί. Όσες προσπάθειες έκανε η Μαρία Ελένη για να πάει μεσίτης τα τελευταία δυο χρόνια δεν μπορούσε να την βρει. Οι δικηγόροι της μου έλεγαν ότι δεν απαντάει τηλέφωνα. Το σπίτι θα κατασχεθεί αν δεν πληρωθούν τα χρέη της μητέρας τους, τα οποία κληρονόμησαν. Πιέζουν οι τράπεζες. Για την θυρίδα έχει γίνει προσπάθεια να συναντηθούν για να μοιράσουν τα πράγματα και η Μάρθα, απ’ ό,τι λέει η Μαρία Ελένη, δεν εμφανίζεται ποτέ» ανέφερε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Από την πλευρά της η Μαρθα Κουτουμάνου, είπε ότι η αδερφή της φταίει που δεν μιλάνε: «Μου είχε στείλει μήνυμα ότι πλέον θα μιλάω με τον δικηγόρο της. Το έχω κρατήσει. Εγώ εμένα σε αυτό σπίτι από όταν πέθανε ο άντρας μου».

«Είχε στείλει πριν το θάνατο της μητέρας μου μήνυμα στην κόρη μου και της έγραφε «όταν πεθάνουν οι γονείς μου θα δεις τι θα πάθεις», είπε στη συνέχεια η Μεγαλύτερη κόρη της Ζωής Λάσκαρη, ενώ πρόσθεσε ότι η ίδια θέλει να πουληθεί το σπίτι. «Κάποια στιγμή ένας μεσίτης που είχε έρθει το είπε στην τηλεόραση ότι ξεπουλάμε τα πράγματα της μητέρας μας. Εγώ δεν το ήθελα αυτό. Σταμάτησε για λίγο να κάτσει ο θόρυβος», ενώ πρόσθεσε ότι άλλαξε κλειδαριές γιατί τους είχαν κλέψει.

«Δεν άλλαξα όλες τις κλειδαριές γιατί δεν είχα την οικονομική δυνατότητα. Μόνο της εξωτερικής πόρτας και της κουζίνας. Είχα δώσει κλειδιά από τις αποθήκες και πήγε και πήρε όλα τα πράγματα. Ρούχα, έπιπλα, κουστούμια! Δεν είχα εμπιστοσύνη πια».

Η δίκη τελείωσε με έκκληση της Προέδρου για συνεννόηση μεταξύ δυο πλευρών, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν μπορείτε να τα βρείτε πια!».