ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κρατάει» καλά η απάτη! Ακόμα ένας ηλικιωμένος θύμα των «μαϊμού» υπαλλήλων της ΔΕΗ!

Οι… μαϊμού υπάλληλοι της ΔΕΗ ξαναχτύπησαν και πέτυχαν γοα άλλη μια φορά το στόχο τους, καθώς κατάφεραν να εξαπατήσουν έναν ηλικιωμένο στα Τρίκαλα.

Οι δράστες έπεισαν τον άτυχο άνδρα να καθίσει στην κουζίνα για να παρακολουθεί αν ρευματοδοτούνται οι ηλεκτρικές συσκευές και έψαξαν ανενόχλητοι όλα τα δωμάτια

Ο ηλικιωμένος άνοιξε την πόρτα τους σπιτιού του κοντά στο γήπεδο του Πυργετού στα Τρίκαλα σε δυο άγνωστους άνδρες οι οποίοι του συστήθηκαν ως τεχνικοί της ΔΕΗ και εκείνοι τον έπεισαν ότι το σπίτι του κινδύνευε να αρπάξει φωτιά από βραχυκύκλωμα λόγω βλάβης στον πίνακα παροχής ρεύματος.

Μάλιστα κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν στην κουζίνα, δήθεν για να παρακολουθεί αν ρευματοδοτούνται οι ηλεκτρικές συσκευές, ενώ εκείνοι  έψαξαν ανενόχλητοι όλα τα δωμάτια και ανακάλυψαν τις οικονομίες του.
ύμφωνα με τον ηλικιωμένο, οι «μαϊμού» τεχνικοί της ΔΕΗ άρπαξαν ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσό, που ξεπερνά τα 7.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση πριν καταλάβει τι είχε συμβεί! Για την κλοπή ενημερώθηκε η Ασφάλεια Τρικάλων, που διενεργεί έρευνες για να εντοπίσει τους δράστες.