ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Βουλή έφτασε ο… οδοντίατρος – χειροκροτητής της Όλγας και νεοδιορισμένος αντιπρόεδρος νοσοκομείου

Μέχρι τη Βουλή έφτασε το… ζεϊμπέκικο της Γεροβασίλη και μάλιστα το γεγονός πως ένας από τους… χειροκροτητές της κυβερνητικής εκπροσώπου φαίνεται πως διορίστηκε πρόσφατα στο νοσοκομείο Άρτας.

Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα που κάνει την αποκάλυψη αυτή οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου, Βασίλης Κεγκέρογλου και Λεωνίδας Γρηγοράκος κατέθεσαν ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας με την οποία τον ρωτούν ποια είναι τα «κριτήρια για το διορισμό Προέδρων, Αντιπροέδρων και μελών ΔΣ στα Νοσοκομεία».

Χαρακτηριστικά, οι τρεις βουλευτές στην ερώτησή τους αναφέρουν ότι «νέα πρωτοφανή κριτήρια φαίνεται να ακολουθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την επιλογή Προέδρων και Αντιπροέδρων στα Νοσοκομεία της χώρας, οι οποίοι καλούνται να αντικαταστήσουν τους Διοικητές των Νοσοκομείων» επισημαίνοντας ότι «με τροποποίηση Υπουργικής Απόφασης που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ στις 11 Δεκεμβρίου 2015 (Υ.Ο.Δ.Δ. 908), ο κ. Βασίλειος Μπαλάσκας, οδοντίατρος, ορίζεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας ως τακτικό μέλος και αντιπρόεδρος όπως επίσης, ως τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Ροβίνας Γεώργιος.