LIFESTYLE

Αγωγή Βόμβα: Στα δικαστήρια Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού

Ραντεβού…. στα δικαστήρια! Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει και ο “πόλεμος” είναι δίχως τέλος.

 

 

Παρότι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος, όπως ισχυρίζονται, είχαν ένα βελούδινο διαζύγιο, δεν κατάφεραν τελικά να κρατηθούν μακριά από τις δικαστικές αίθουσες.

Εδώ και μερικές μέρες, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του “YES!”, βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους δικηγόρους τους ετοιμάζοντας μια αγωγή-βόμβα που αναμένεται να προκαλέσει σεισμό στη showbiz. 

“Θα τον πάω στα δικαστήρια και θα με πληρώνει μια ζωή”, φέρεται να είναι τα γεμάτα οργή λόγια της παρουσιάστριας, με τον Πέτρο να περνά και εκείνος στην…αντεπίθεση. Άλλωστε, μόνο αμέτοχος δεν θα μπορούσε να μείνει στον πόλεμο που ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και την πρώην σύζυγό του, αφού ο Παπανώτας -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Κωστόπουλου- ενέπλεξε το όνομα κι εκείνου στη διαμάχη και γενικά οι χαρακτηρισμοί που ειπώθηκαν κρίθηκαν από το (πρώην) ζευγάρι προσβλητικοί. 

Κάτι που άφησε εννοηθεί και η ίδια η παρουσιάστρια όταν βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Αν και με το εξώδικο που έστειλε η παρουσιάστρια στον Παπανώτα, τα πνεύματα φάνηκε πως ηρέμησαν, τόσο εκείνη όσο και ο Πέτρος δεν επαναπαύονται.

Το πήραν απόφαση
Όσοι τους ξέρουν καλά, αποκαλύπτουν πως είναι έτοιμοι αν χρειαστεί να φτάσουν μέχρι τα δικαστήρια. Πριν μερικές μέρες η Τζένη και ο Πέτρος συζήτησαν για ώρα και μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών στα γραφεία που βρίσκονται τα site τους. Όπως αποκαλύπτει πολύ στενός τους συνεργάτης σκέφτηκαν πολύ και αποφάσισαν να ξεκινήσει ο πόλεμος με τον δημοσιογράφο.

Μάλιστα μαζί με τους δικηγόρους τους έχουν συγκεντρώσει ήδη όλα τα απαραίτητα στοιχεία, έτσι ώστε να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι. Παρότι οι δυο τους πριν ενάμιση χρόνο τράβηξαν χωριστούς δρόμους, αποδεικνύουν πως ο ένας θα είναι στο πλευρό του άλλου, όποτε τον χρειάζεται. Έτσι έγιναν ξανά μια γροθιά, ελπίζοντας ωστόσο πως αυτή η υπόθεση δεν θα πάρει άλλες διαστάσεις.

πηγή : περιοδικό Yes