LIFESTYLE

Μαρέβα Μητσοτάκη: H σύζυγος του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας

Οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώθηκαν και έβγαλαν ως νέο πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως στον προεκλογικό του αγώνα και τελικά στη μεγάλη νίκη του είχε και η σύζυγός του. Η Μαρέβα Γκραμπόβσκι τον στήριξε έμπρακτα σε αυτό τον αγώνα με σημαντικό εργαλείο το twitter. 

Μέσα από τον λογαριασμό της κοινοποίησε όσα σχόλια στήριζαν τον γνωστό πολιτικό και φυσικά έκανε retweet αυτά που συζύγου της. Δεν δίστασε να εκφράσει και δημόσια την αισιοδοξία της για τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε συνέντευξή της και επιβεβαιώθηκε!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη υποστήριξε πως ο σύζυγός της έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ανταποκριθεί στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα. Κάτι που φαίνεται να πίστεψαν και οι ψηφοφόροι του κόμματος που εξέλεξαν ως νέο πρόεδρο!

Η διακριτική της παρουσία στις δημόσιες εμφανίσεις ισορροπεί με τη δυναμικότητά της στο σπίτι. "Αρχηγός στο σπίτι είναι πάντα η γυναίκα", είχε παραδεχτεί οΚυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του και η δική του γυναίκα έχει καταφέρνει να φροντίσει μαζί με εκείνον και για τις ανάγκες των τριών τους παιδιών. Την 18χρονη Σοφία, τον 17χρονο Κωνσταντίνο και τη 12χρονη Δάφνη.

Βέβαια, ο γάμος τους είχε περάσει στο παρελθόν μια κρίση και παρέμειναν χωρισμένοι για 5 ολόκληρα χρόνια. Όμως βγήκαν από αυτό πιο δυνατοί. Ο γνωστός πολιτικός είχε μιλήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Tatiana Live πώς κατάφερε να σώσει το γάμο του. 

Όπως γράφει το tlife, το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από 20 περίπου χρόνια. Έκαναν και οι δυο μεταπτυχιακό. Εκείνη στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, ενώ είχε το πρώτο της πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της Βοστόνης στις Πολιτικές Επιστήμες και το δεύτερο από το Κολούμπια στην Πολιτική Οικονομία. 

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1997 στην Αγία Ειρήνη στην Πλάκα, με τη Μαρέβα και η κόρη τους Σοφία γεννήθηκε λίγους μήνες μετά. Αργότερα απέκτησαν τα άλλα δύο τους παιδιά.

Η Μαρέβα αρχικά εργαζόταν στο investment banking στην Deutsche Bank όπου και παρέμεινε για 12 χρόνια. Σήμερα, με την πολύ καλή της φίλη της και συνιδρύτρια της ελληνικής εταιρείας Zeus + Dione, Δήμητρα Κολοτούρα δημιουργούν σύγχρονα αξεσουάρ και ρούχα.