80ea134069cf94d8cccfdaf19cb62947.jpg
Ο τελευταίος έμελλε να γίνει το βράδυ της 24ης Ιουνίου του 1987, όταν εκείνη πέθανε από τα χέρια του άνδρα της. Εκείνος αφού διαμέλισε το άψυχο σώμα, τραυματίζοντάς το έτσι ώστε να μην μπορεί να αναγνωριστεί, το τοποθέτησε σε σακούλες και το πέταξε σε διάφορους κάδους.Λίγες ώρες αργότερα, ένας συλλέκτης που έψαχνε γραμματόσημα και φακέλους, βρέθηκε αντιμέτωπος με το φρικτό θέαμα. Στην απολογία του θα δηλώσει αθώος και θα το ρίξει… σε ατύχημα.

«Δεν την σκότωσα εγώ. Xτύπησε πάνω στον καβγά. Ό,τι έγινε μετά, το έκανα για να εξαφανίσω το πτώμα, γιατί πανικοβλήθηκα και φοβήθηκα!». Καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση ιδιαζόντως απεχθή από δράστη ιδιαίτερα επικίνδυνο, καθώς και για περιύβριση νεκρού σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και φυλάκισης 2 ετών. Αποφυλακίστηκε το 2005, ενώ ήδη λάμβανε εκπαιδευτικές άδειες για να φοιτήσει στην ΑΣΟΕΕ.

Το «ιερό» πάθος- Η αρρωστημένη σχέση της με τον αρχιμανδρίτη και το αιματηρό τέλος

Ήταν ο Θεός της, το Άλφα και το Ωμέγα της. Η εξάρτησή της ήταν απόλυτη. Έτσι, όταν ο αρχιμανδρίτης Άνθιμος έβαλε τέλος στην ερωτική τους σχέση, εκείνη δεν άντεξε.

Ήταν 22 Ιουλίου του 1997 όταν η Κάτια Γιαννακοπούλου βρέθηκε έξω από το σπίτι του στην Αθήνα, σε μία ύστατη προσπάθεια να του μιλήσει. Όταν εκείνος εμφανίστηκε, της γύρισε την πλάτη. Εκείνη, θολωμένη από το πάθος της για αυτόν έβγαλε από την τσάντα της το όπλο και άρχισε να τον πυροβολεί μέχρι που τελείωσαν οι σφαίρες. Αυτός ήταν ο επίλογος μιας ιστορίας πάθους.

GIANAKOPOYLOIY.jpg
«Αν ήταν δυνατόν να τον αναστήσω με πέντε φιλιά ποτισμένα από το αίμα της μετανιωμένης μου καρδιάς θα το είχα ήδη κάνει. Ο μεγαλύτερος τιμωρός, ο πιο αυστηρός εισαγγελέας είναι ο εαυτός μου. Αναρωτιέμαι μόνο ποια τιμωρία σκληρότερη μπορεί να μου επιβάλει η δικαιοσύνη από αυτήν που επέβαλα εγώ στον εαυτό μου σκοτώνοντας με τα ίδια μου τα χέρια τον επίγειο θεό μου», είχε πει αργότερα ενώπιον του ανακριτή. Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, ενώ σήμερα έχει πλέον αποφυλακιστεί.

Η καλλονή της Βέροιας και ο ζηλιάρης σύντροφος της

Ξημερώματα 11ης Απριλίου 2005, ο 23χρονος Δάνος Μουρατίδης στραγγαλίζει με φοβερή αγριότητα τη φίλη του, Κική Κούσογλου, 20 ετών στη Βέροια, πάνω σε μια κρίση ζήλιας. 

Πανικόβλητος, τη βάζει στο αυτοκίνητό του και τη θάβει πρόχειρα, με τη βοήθεια ενός ξαδέλφου του, επιστρέφοντας στο σπίτι του και θεωρώντας ότι έχει διαπράξει το τέλειο έγκλημα. 

c71d2f26cd0695f7e8cb67ceaef1a6df.jpg
Όταν οι συγγενείς της κοπέλας αναζητούν την «αγνοούμενη» καλλονή, ο Μουρατίδης εμφανίζεται για πολλές ημέρες ως ο απελπισμένος φίλος της που την αναζητεί, ώσπου τελικά ομολογεί τέσσερις μήνες μετά το αποτρόπαιο έγκλημα, έχοντας υποπέσει σε αντιφάσεις. Ο δράστης καταδικάζεται σε ισόβια, ενώ ο ξάδελφός του που τον βοήθησε στην ταφή του πτώματος, σε φυλάκιση τεσσάρων χρόνων.

Η «διαβολική» χήρα, το έγκλημα και το «θέατρο»

Έτσι φτάνουμε τον Ιούλιο του 2015 σε ένα φρικτό έγκλημα που συγκλόνισε και πάλι την Ελλάδα… Η χήρα του καπετάνιου, που βρέθηκε νεκρός στην Κοιλάδα της Αργολίδας τον Δεκέμβριο του 2014, ήταν αυτή που τον σκότωσε. 

Εκείνος είχε βρεθεί σε φιλικό σπίτι βαριά τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο ενώ λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Η σύζυγος του ξεκινάει έναν αγώνα δρόμου σε όλα τα ΜΜΕ ζητώντας από την αστυνομία να βρει τους δολοφόνους του άντρα της. «Θα φτάσω μέχρι το φεγγάρι για να τους βρω» έλεγε η Δήμητρα Βούλγαρη- Λάμπρου.

Resizer.jpg
Δεν δίστασε να κατηγορήσει συγκεκριμένα άτομα ενώ φώναζε πως ζει για να δει την τιμωρία των δραστών. Την Παρασκευή 24 Ιουλίου του 2015 μετά από 12 ώρες ανάκρισης θα λυγίσει… Ομολογεί ότι τον σκότωσε πάνω σε έναν καυγά!

Εκείνη, υποστηρίζει πως ήταν ατύχημα, οι αστυνομικοί πιστεύουν πως είχε συνεργό και η οικογένεια του 42χρονου Θανάση απαρηγόρητη! Η νύφη τους αφαίρεσε τη ζωή του παιδιού τους. Το πραγματικό θύμα; Η 10χρονη κόρη τους!