LIFESTYLE

Άγρια επίθεση του Down Town στον Λιάγκα – Δείτε το ρετουσαρισμένο εξώφυλλο!

Αφιερωμένη στον Γιώργο Λιάγκα φαίνεται ότι είναι η εβδομάδα αυτή για τα lifestyle περιοδικά του τόπου. Τα καυστικά του σχόλια για το ρετούς που κάνουν τα περιοδικά στους celebrties είχαν ως αποτέλεσμα να "ανοίξει" πόλεμος και ήδη αυτή την εβδομάδα βλέπουμε τα… σκάγια.

 

 

 

Μετά το περιοδικό ΟΚ, που δημοσίευσε φωτογραφίες του Λιάγκα με μαγιό χωρίς ρετούς, ήρθε η σειρά του Down Town να τον… αποτελειώσει. Και να του κάνει "άγρια" επίθεση.

Ο Λιάγκας είναι το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού στο πιο… ρετουσαρισμένο εξώφυλλο όλων των εποχών, σε παγκόσμιο επίπεδο! Με κοιλιακούς φέτα, ο παρουσιαστής ποζάρει με μικροσκοπικό μαγιό, ενώ ο τίτλος του εξώφυλλου είναι: 

"Έχει δίκιο ο Λιάγκας. Το photoshop κάνει θαύματα"! Και από κάτω σχολιάζουν ότι πρόκειται για το "πιο ρετουσαρισμένο εξώφυλλο του κόσμου, αφιερωμένο στον παρουσιαστή που πολεμάει το ρετούς"!!!!

Η επίθεση του περιοδικού στον παρουσιαστή του Πρωινού, μόνο τυχαία δεν είναι. Τα σχόλια του για τις φωτογραφησεις τόσο της Έλλης Στάη, όσο και της Βικυς Χατζηβασιλείου στο περιοδικό, προκάλεσαν την οργή, ως φαίνεται, των ανθρώπων του, με αποτέλεσμα την Πέμπτη (14/1) να του απαντήσουν με το ίδιο νόμισμα! Μάλιστα, η συνέχεια στις εσωτερικές σελίδες, σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό!

Παραθέτει διάφορες sexy versions του Λιάγκα, το Down Town, ενώ στη συνέχεια δείχνει βήμα με βήμα πώς γίνεται το photoshop πάνω στο κορμί του και με βάση της δηλώσεις που ο ίδιος έχει κάνει κατά καιρούς. Μιλάμε, τον "σφάζουν με το βαμβάκι"! Με αποκορύφωμα το σχόλιο για την "τομή από τη σκωληκοειδίτιδα που δεν ήθελε να κρύβει".

Ωστόσο, η επιθεση κορυφώνεται με τη δισέλιδη ανάλυση της Δωροθέας Γιάννου και πλέον ανοίγει ανοιχτά πόλεμο εναντίον του. Εξάλλου, οι χαρακτηρισμοί εναντίον του είναι σκληροί και σίγουρα δεν θα μείνουν αναπάντητοι.

Ιδού κάποια από τα σχόλια:

"Ασυμβίβαστος, ειλικρινής, θηρίο στο κλουβί, ομοφοβικός, αυθόρμητος, λαϊκιστής, ροκ, λαοφιλής. Τι από όλα είναι ο Γιώργος Λιάγκας;

"Γιατί τέτοιος θυμός; Μήπως γιατί πολύ θα ήθελε να μιλήσει για τη διαδοχή της ηγεσίας στη Ν.Δ. και αντ' αυτού περιορίζεται στο τι φορούσε η Αγγελική Ηλιάδη στην πίστα;"

"Θεώρησε κατάρα να "γίνει ο γιος σου γκέι", εκφράζοντας έτσι το μεγαλύτερο ομοφοβικό παραλήρημα από τηλεοπτικού ψυχαγωγικού άμβωνος".

"Δηλώνει απλός και καθημερινός πολίτης, την ίδια στιγμή που μέχρι και τα άλογα της μπλούζας του λίγο θέλουν να καλπάσουν και να χλιμιντρίσουν on air".

"Μέχρι σήμερα, αυτό που βλέπουμε είναι ένας πρίγκιπας που -σε αντίθεση με το παραμύθι- μεταμορφώθηκε σε βάτραχο".

womenonly.gr