LIFESTYLE

Γιατί η Μενεγάκη δεν θέλει να παντρευτεί ο αδελφός της – Δεν “σηκώνει” καμία αντίρρηση

Ο έρωτάς τους πλέον δεν κρύβεται. Είναι από τα ειδύλλια που απασχολούν πολύ έντονα την ελληνική showbiz και μάλιστα η ταχύτητα των εξελίξεων είναι τέτοια που δεν αποκλείεται η σχέση αυτή πολύ σύντομα να επισημοποιηθεί.

 

 

Μόνο τυχαίο δεν ήταν άλλωστε το σχόλιο "να ζήσετε" που δημοσιεύθηκε σε πρόσφατη φωτογραφία τους την περίοδο των γιορτών. Λέτε να φάμε κουφέτα και μάλιστα γρήγορα;Τίποτα δεν αποκλείεται, αν και υπάρχει ένα σοβαρό εμπόδιο. Ποιο είναι αυτό; Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης.

Το ειδύλλιο του Θοδωρή Μισόκαλου και της Αντωνίας Καλλιμούκου είναι από τα πιο φλογερά και η αποκάλυψή του έγινε στις αρχές Νοεμβρίου όταν η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος πήγαν στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο μαγαζί που τραγουδάνε ο Πάνος Κιάμος και η Αγγελική Ηλιάδη.

 Χρυσάφι στα πόδια της Μενεγάκη! Το ποσό μαμούθ που δίνει ο Alpha για να την κρατήσει

Στην παρέα τους ήταν και ο αδελφός της Ελένης και η πρώην συνεργάτιδά της. Η παρουσία της τελευταίας ήταν η έκπληξη της βραδιάς. Η έκπληξη έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν φάνηκε ότι ανάμεσα στον Θοδωρή και την Αντωνία υπήρχε καταπληκτική χημεία και ο ένας δεν ξεκόλλησε από το πλευρό του άλλου σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Οι δυο τους μόλις είχαν “βγει” από μακροχρόνιους δεσμούς και οι φήμες δεν άργησαν να οργιάσουν. Όλοι μιλούσαν με σιγουριά για το νέο δυνατό love story της showbiz και δικαιώθηκαν.

“Ούτε να το σκέφτεστε”

Το ζευγάρι πλέον δεν κρύβει τον μεγάλο του έρωτα. Κυκλοφορούν παντού μαζί, πέρασαν αγκαλιά τις γιορτές των Χριστουγέννων στην Κάρυστο, στέλνουν δημόσια μηνύματα αγάπης και “πετούν” στον έβδομο ουρανό. Επόμενο ήταν τα… στοιχήματα για την άμεση επισημοποίηση της σχέσης τους να έχουν ξεκινήσει. "Να ζήσετε" ήταν η ευχή που τους έδωσε ένας από τους φίλους τους στα social media, αυξάνοντας την πεποίθηση για (άμεσο) happy end στο ειδύλλιό τους. Λέτε να έχουμε γάμο το 2016;

“Όχι!”. Η απάντηση είναι κατηγορηματική και δεν “σηκώνει” καμία αντίρρηση. Μάλιστα δεν έρχεται από το ζευγάρι αλλά από την Ελένη Μενεγάκη! Και μη βιαστείτε να πείτε ότι “σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός…” γιατί τότε δεν γνωρίζετε τη σχέση της παρουσιάστριας με τον αδελφό της.

Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης έχει τρελή αδυναμία στον Θοδωρή και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τονίσει δημόσια ότι είναι ο “μεγάλος γιος” της. Δεν λείπει λεπτό από κοντά του και παραδέχεται ότι είναι υπερπροστατευτική με τον αδελφό της, ακριβώς όπως είναι και με τα παιδιά της.

 Ο αισθησιακός χορός της Ελένης Μενεγάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Κι εκείνος όμως λατρεύει την Ελένη και πάντα οι συμβουλές της είναι… νόμος! Τα δυο αδέλφια είναι τόσο πολύ “δεμένα” που δεν υπάρχει τίποτα ικανό να τα χωρίσει.

Μόλις είδε η Μενεγάλη το συγκεκριμένο σχόλιο, αλλά και τη μεγάλη δημοσιότητα του love story του αδελφού της, επιχείρησε να βάλει φρένο. Και το ύφος της όταν μίλησε στον αδελφό της στο σπίτι στα Μελίσσια δεν άφηνε καμία αμφιβολία. Η Ελένη δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Αντωνία, όπως δεν είχε πρόβλημα και με την προηγούμενη σχέση του Θοδωρή, τη Χαριτίνη Ηλιάδου.

Μάλιστα είχε γνωρίσει την πανέμορφη Κύπρια, την είχε φιλοξενήσει στα Άχλα και οι σχέσεις τους ήταν εξαιρετικές. Άψογες είναι και με την Καλλιμούκου, η οποία άλλωστε ήταν στην εκπομπή της μέχρι το περασμένο καλοκαίρι. Αν δεν ήθελε η Μενεγάκη, να είστε σίγουροι ότι η πρώην συνεργάτιδά της δεν θα ήταν στο ίδιο τραπέζι μαζί της στα μπουζούκια. Και το love story του Θοδωρή και της Αντωνίας έχει τις ευχές και την έγκρισή της.

“'Εχουν πολύ χρόνο”

Όμως, η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης θεωρεί ότι οι εξελίξεις τρέχουν πάρα πολύ για ένα ζευγάρι που είναι μαζί μόλις δυο μήνες και θα πρέπει η συγκεκριμένη φημολογία να κοπάσει.

“Έχουν ακόμη πολύ χρόνο για να δει ο ένας αν ταιριάζει με τον άλλον”, είναι τα λόγια της όπως αποκαλύπτουν στενοί της συνεργάτες.

Υπάρχει, όμως, ένας λόγος ακόμη που κάνει την Ελένη να λέει με κατηγορηματικό τρόπο ότι “αυτός ο γάμος δεν θα γίνει” τουλάχιστον μέσα στο 2016. 

 Μενεγάκη – Λάτσιος: Δραματικές εξελίξεις εντός του 2016

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα προληπτική και δεν υπήρχε περίπτωση να δεχτεί να γίνει γάμος φέτος. “Σε δίσεκτο χρόνο; Ούτε ως αστείο” μας μετέφερε άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της. Η Ελένη άλλωστε δεν κρύβει ότι δεν κάνει καμία απολύτως κίνηση τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο αν δεν ευνοούν τα άστρα και ο πρώτος άνθρωπος που καταφεύγει για τη συμβουλή της είναι η φίλη της Άση Μπήλιου. Επομένως όταν θεωρείται γορυσουζιά ο γάμος σε δίσεκτο χρόνο, μην περιμένετε να δώσει έγκριση η Ελένη. Άλλωστε θεωρεί ότι ο Θοδωρής και η Αντωνία έχουν ακόμα πολύ χρόνο μπροστά τους μέχρι να αποφασίσουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους..

πηγή : περιοδικό Yes, athensmagazine.gr