LIFESTYLE

Ποιος είναι ο άντρας που έκανε πρόταση γάμου στη Χριστίνα Παππά

Το όνομα του άνδρα που έκανε πρόταση γάμου στη Χριστίνα Παππά αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, ωστόσο, τον χαρακτήρισε «ηλίθιο» και «βλαξ» για την ενέργειά του!

 

Tην περασμένη εβδομάδα, η ηθοποιός δημοσίευσε στα social media φωτογραφία του μονόπετρου, ωστόσο, σε συνέντευξή της, έκανε γνωστό ότι η πρόταση έγινε από πρώην σύντροφό της και η απάντηση ήταν αρνητική, ενώ ζήτησε συγγνώμη για τη δημοσιοποίηση.

Άνω κάτω έγινε το πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό» μετά την προβολή των δηλώσεων της Χριστίνας, με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπά εναντίον του πρώην συντρόφου της ηθοποιού: «θεωρώ γελοίο όταν δεν έχεις σχέση με μια κοπέλα, να της δώσεις μονόπετρο και να κάνεις πρόταση γάμου. Είναι ηλίθιος γιατί είναι ερωτευμένος με μία γυναίκα που τον έχει χωρίσει, άρα είναι βλαξ»!

Κι ενώ το αλαλούμ συνεχιζόταν, ο παρουσιαστής έριξε την «βόμβα» και… τα διέλυσε όλα: «εδώ ο Καβατζίκης δεν μας λέει ότι το παιδί αυτό είναι ο γιος του Καραμολέγκου που έχει τα ψωμιά! Δεν λέτε αλήθειες εδώ μέσα! Ο Καβατζίκης δε λέει ότι είναι ο γιος του Καραμολέγκου με τα ψωμιά!».