ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γενέθλια με φόντο… γραβάτες και τρακτέρ! – Τι θα πει απόψε ο Τσίπρας στην ομιλία του

 

Και ενώ το Μαξίμου «φλεγεται», οι δρόμοι της οργής έχουν πλημμυρίσει, οι δανειστές πιέζουν και εκβιάζουν για την τήρηση του Τρίτου Μνημονίου που αυτή η κυβέρνηση διαφωνεί αλλά υποσχέθηκε ότι θα εφαρμόσει και ενώ μια άλλη ομιλία, εκείνη της Θεσσαλονίκης, μοιάζει με μακρινή ανάμνηση, απόψε στις 18.30, στο κλειστό γήπεδο του Ταέ Κβο Ντο, έχουμε γενέθλια και ομιλία του πρωθυπουργού για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας θα αναφερθεί στους πολιτικούς στόχους της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα στη σκιά της κοινωνικής αναταραχής , αλλά και στα γεγονότα που σημάδεψαν τις εξελίξεις στη χώρα από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι σήμερα.

Επιπλέον ο Αλέξης Τσίπρας θα απευθύνει νέα πρόσκληση διαλόγου στους ξεσηκωμένους αγρότες, καθορίζοντας και το πολιτικό πλαίσιο του διαλόγου αυτού. Επίσης αναμένεται να επικεντρωθεί στην ανάγκη για γρήγορη ολοκλήρωση της αξιολόγησης, καθώς εκτιμά ότι η καθυστέρησή της θα επιφέρει βαρύτατες συνέπειες στην εφαρμογή του προγράμματος.

Στο στόχαστρο του πρωθυπουργού θα βρεθεί και η νέα ηγεσία της ΝΔ και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ αναμένεται να κάνει εκτενή αναφορά για την διαμόρφωση  νέου ραδιοτηλεοπτικού πεδίου.

Με την ομιλία του στο Ταέ Κβο Ντο, ο πρωθυπουργός εκτιμάται ότι θα διαμορφώσει το πλαίσιο εντός του οποίου θα διεξαχθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το ασφαλιστικό την προσεχή Τρίτη στη Βουλή.