ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον ανακριτή η μάνα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου – Νέες αποκαλύψεις για το «βρώμικο» παρελθόν (Βίντεο)

Στον ανακριτή Κοζάνης μεταφέρθηκαν σήμερα, για τρίτη φορά από τη σύλληψή τους, η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου, ο οποίος δολοφονήθηκε στο ίδιο του το σπίτι από την οικογένειά του. 

Οι δύο φερόμενοι ως δολοφόνοι έφθασαν στον ανακριτή, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, λόγω της κατακραυγής που υπάρχει εναντίον τους στην τοπική κοινωνία, για τον άδικο χαμό του Κωστή αλλά και το θέατρο που έπαιζε όλα αυτά τα χρόνια η ίδια του η μητέρα.

Η απολογία τους αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το μεσημέρι λόγω του μεγάλου όγκου της δικογραφίας και ο Ανακριτής Κοζάνης θα πάρει τις αποφάσεις του.

Εν τω μεταξύ, μετά τη σύλληψη της μητέρας και του πατριού για τη δολοφονία του 23χρονου, η Αστυνομία ξεσκονίζει και τις συνθήκες θανάτου του πατέρα του άτυχου νέου,  ο οποίος πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ η μάνα είχε ήδη εξωσυζυγική σχέση με τον σημερινό πατριό του Κωστή. Οι εισαγγελικές αρχές ετοιμάζονται να ανοίξουν και το φάκελο σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του πατέρα του 23χρονου, πριν από περίπου 15 χρόνια.