ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο «κόκκινο» η ένταση- Άγρια αντιπαράθεση Λοβέρδου – Παππά στη Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μάχη μέχρι εσχάτων» θυμίζει η άγρια σύγκρουση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στη Βουλή για την τροπολογία Παππά σχετικά με την αδειοδότηση των καναλιών.

 

 

Η ΝΔ κατέθεσε ένσταση αντισυνταγματικότητας της επίμαχης τροπολογίας, η οποία και απορρίφθηκε δι’ εγέρσεως από την Ολομέλεια της Βουλής. Το «θερμόμετρο», πάντως, της αντιπαράθεσης «χτύπησε» κόκκινο από την άγρια φραστική επίθεση που εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος κατά του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά με ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις.

 Άγρια αντιπαράθεση Λοβέρδου – Παππά 

Άγρια κόντρα σημειώθηκε στη Βουλή μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδου, με τον υπουργό Επικρατείας,Νίκο Παππά.

«Κύριε Υπουργέ, για να το κλείσω», είπε απευθυνόμενος προς τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, ο κ.Λοβέρδος, «Δεν είστε υπουργός της Βόρειας Κορεάς και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το Κοινοβούλιο, κοινοβούλιο που κάθε υπουργός θα το μετατρέπει σε χουντικό κοινοβούλιο. Θα είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε…».

Η παραπάνω δήλωση έφερε την αντίδραση του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, που απάντησε όρθιος "ντροπή σου"

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επανήλθε καλώντας τον Νίκο Παππά να καθίσει κάτω."Να ανέχεσαι τον διάλογο. ¨Ασχετε. Μπλέκεις το Κοινοβούλιο. να μιλάς καλά σε μένα. Εδώ δεν θα τραμπουκίζεις. Κάτσε κάτω" είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος για να απαντήσει ξανά "Ντροπή σου"

"Στους προπηλακισμούς που έδωσε ο μαέστρος την ευκαιρία να υποστώ δεν μας φοβίζετε. Είστε εχθροί της δημοκρατίας" ανταπάντησε ο Ανδρέας Λοβέρδος