MEDIA

Αυτός είναι ο τούρκος καναλάρχης που συναντήθηκε ο Τσίπρας

«Η κυβέρνηση φέρνει τούρκο καναλάρχη, είναι καθ’ οδόν για την Ελλάδα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων και καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να μην τολμήσει να δώσει άδεια στον τούρκο επιχειρηματία.

 

 

 

Πρόκειται για τον Acun llicali, ο οποίος μάλιστα είχε φωτογραφηθεί και με τον έλληνα πρωθυπουργό και τον τούρκο ομόλογό του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Τουρκία. Ανέβασε μάλιστα τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

«Η Ένωση Κεντρώων και ο Πρόεδρος της κ. Βασίλης Λεβέντης επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά αφού υπάρχει η σχετική πληροφορία ότι ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού TV8 της Τουρκίας σε συνέντευξη του σε γνωστό περιοδικό της χώρας του ανέφερε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον κ. Τσίπρα για να είναι εκείνος ο ένας εκ των τεσσάρων καναλαρχών πανελλαδικής εμβέλειας που θα πάρει την σχετική άδεια. Μάλιστα δήλωσε ενθουσιασμένος γιατί από τον Οκτώβρη θα έρθει στην χώρα μας ως νέος καναλάρχης» αναφέρει η Ένωση Κεντρώων.

«Υπήρχαν δύο τρόποι (δήλωσε) για να μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα ως καναλάρχης, ο ένας με το να αγοράσει κάποιο τοπικό κανάλι και ο δεύτερος με το να του δοθεί άδεια συχνότητας πανελλαδικής εμβέλειας από την κυβέρνηση» αναφέρει η Ένωση Κεντρώων και καταλήγει:

«Εμείς θέλουμε ανοιχτά όλα τα υπάρχοντα κανάλια ώστε να διατηρηθεί η πολυφωνία και η Δημοκρατία και να γίνει η διαχείριση των οφειλών τους αμέσως».

Το ΤV8 του κ. Ilicali ανήκει στο MNG Media Group το 2005. 

thetoc.gr