MEDIA

Γιατί ο Λιάγκας «έκραξε» τους εργαζόμενους της ΕΡΤ [vds]

Για ακόμα μία φορά ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε μέσα από το "Πρωινό" στο χαρακτηρισμό "μαλιάγκα" του Σίλα Σεραφείμ κι ανέφερε χαρακτηριστικά:

 

 

«Να θυμίσω πως είχα βγει κι είχα πει για την ΕΡΤ ότι δεν κάνει νούμερα τηλεθέασης, ενώ άλλες κρατικές τηλεοράσεις παγκοσμίως κάνουν νούμερα τηλεθέασης. Αυτή δεν είναι η γνώμη μου, είναι κάτι δεδομένο. Επίσης, είχα πει για την ΕΡΤ ότι είναι χωνευτήρι διορισμών όλων των κυβερνήσεων, επίσης δεν είναι η γνώμη μου, είναι κάτι που το γνωρίζουμε όλοι.

Προφανώς τους ενόχλησε και με είπαν "μαλιάγκα" υποννοώντας κάτι άλλο. Δεν με ενοχλεί, απλώς, αν το έκανε ιδιωτικό κανάλι αυτό θα είχε γίνει, θα με είχαν κρεμάσει στο Σύνταγμα. Δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς τους βλέπει και κανένας»;

Με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά είπε: «Κάποτε το πρόγραμμα της ΕΡΤ ήταν ανταγωνιστικό, ήταν ανταγωνισιτκά προϊόντα τα προγράμματά του, τώρα δεν είναι» για να συνεχίσει ο Λιάγκας:

«Οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος έχει περάσει από την ιδιωτική τηλεόραση και έχει σφυριλατηθεί στον σκληρό ανταγωνισμό, πάει στην ΕΡΤ και κάνει περίπατο παρουσιάζοντας μια εκπομπή και ξέρει και πώς να κάνει τη λεγόμενη ποιοτική τηλεόραση. Οι περισσότεροι από αυτούς της ΕΡΤ δεν θα μπορούσαν να σταθούν ούτε στο διάδρομο ενός ιδιωτικού καναλιού. Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια».

womenonly.gr