LIFESTYLE

H Ζαρίφη αποκαλύπτει τη δύσκολη στιγμή στην συνεργασία της με την Μενεγάκη

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την απόφασή της να φύγει από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και για το ποιος έκανε το πρώτο βήμα για την επιστροφή της λίγο αργότερα.

 

 

 

Η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, αλλά και η πιο εύκολη στην συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας :

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η μέρα που αποφάσισα ότι θα φύγω από την εκπομπή. Γιατί εγώ ήθελα να γίνω ηθοποιός τότε όντως. Πολύ εύκολες είναι οι χρονιές της Ελένης με τις εγκυμοσύνες, πρέπει να ξέρεις.

Είναι μια γυναίκα που περιμένει το παιδί της, τρώει ό,τι θέλει και γενικά είναι πολύ χαρούμενη. Δεν ήταν νευρική στις εγκυμοσύνες ποτέ. Απλώς κουβαλούσε ένα έξτρα βάρος επάνω της. Περνάει πολύ εύκολα τις εγκυμοσύνες της».

Και συνέχισε μιλώντας για την επιστροφή της στην εκπομπή: «Καλέ η Ελένη πήρε ένα τηλέφωνο και είπε “Θα 'ρθεις;”. Με παίρνει η Βένια Καραγιάννη, ούτε καν η Ελένη, και μου λέει: “Έλα Κατερίνα μου, την άλλη εβδομάδα η Ελένη σε θέλει καλεσμένη”. Και της λέω “Θα 'ναι ο Γρηγόρης;”. Και ήρθα! Το πιστεύεις ότι δεν συζητήσαμε ποτέ με την Ελένη, τόσα χρόνια μετά, την υπόθεση “Πρωινός Καφές”;».

 H Μενεγάκη τολμά και δημοσιεύει αρετουσάριστη φωτογραφία της στο Instagram