ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρώτο Tweet του Καμμένου για την τραγωδία στο Αιγαίο- Η ενόχληση του υπουργού

Την αντίδραση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου προκάλεσαν οι τελευταίες  πληροφορίες που μεταδίδονται από τα ΜΜΕ για την πτώση του ελικοπτέρου του ελληνικού πολεμικού ναυτικού, το στίγμα του οποίου χάθηκε από τα ραντάρ στις 02:45 τα ξημερώματα, πάνω από τη νήσο Κίναρο.

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο πιλότοι και ο μηχανικός που επέβαιναν στο ελικόπτερο είναι νεκροί και οι σωροί τους, όπως και τα συντρίμμια του ελικοπτέρου βρέθηκαν πάνω στο νησί. 

«Όλα όσα γράφονται για ανεύρεση σωρών είναι ψεύδη, ειδικές δυνάμεις τώρα προσεγγίζουν τουλάχιστον σεβαστείτε τις οικογένειες των αξιωματικών» έγραψε στο twitter ο κ.Καμμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Καμμένος, μόλις ολοκληρωθεί το σκέλος που αφορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της συνόδου των υπουργών του ΝΑΤΟ που διεξάγεται στις Βρυξέλλες, θα επιστρέψει εσπευσμένα στην Αθήνα, λόγω του τραγικού συμβάντος της πτώσης του ελικοπτέρου στην Κίναρο.

Από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, παρακολουθούσε από την πρώτη στιγμή την πορεία των ερευνών, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δ. Βίτσας.