ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περίεργες βολές από «σαμαρικούς» κατά Κυριάκου

Απορίες προκαλούν σχόλια που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες από φίλα προσκείμενους στον Αντώνη Σαμαρά, που ούτε λίγο ούτε πολύ ασκούν κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δεν υπερασπίσθηκε τον πρώην πρωθυπουργό στη Βουλή, για το ζήτημα που προέκυψε με τη λίστα Μπόργιανς.

 

 

Άλλα στελέχη της ΝΔ πάντως, από όλες τις "τάσεις",  αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να ζητούν από τον κ. Μητσοτάκη να κάνει κάτι που  καλώς ή κακώς δεν έκανε ο πρώην πρωθυπουργός για τον εαυτό του, αλλά αρκέσθηκε σε δηλώσεις των κ.κ. Μαυραγάνη και Μπούρα.

Θεωρούν μάλιστα ότι τα υπονοούμενα ότι ο Κ. Μητσοτάκης δεν αντέδρασε επειδή… ετοιμάζει κυβέρνηση συνεργασίας με τον Α. Τσίπρα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και χαρακτηρίζουν πολυπαιγμένο το «παραμύθι», όπως το χαρακτηρίζουν, σύμφωνα με το οποίο η μισή ΝΔ και βάλε (με τα πρόσωπα να εναλλάσσονται) έχει διακαή πόθο να συνεργασθεί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ!

Εκτιμούν άλλωστε ότι ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης δεν έχει καμία πρόθεση να «αδειάσει» τον Α. Σαμαρά και ευελπιστούν ότι τα σχόλια δεν εκπορεύονται από τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό…

star.gr