LIFESTYLE

Η απίστευτη ιστορία με το νυφικό της Ελένης Τσαγκά

Δύνο νυφικά, ένα μυστικός γάμος κι ένα στεφανάκι που προκάλεσε ταραχή. Η εξομολόγηση γνωστής παρουσιάστριας για το δέυτερο γάμο της, προκαλεί.

 

 

 

Ο λόγος για την παρουσιάστρια ειδήσεων του Star Ελένη Τσαγκά και το δεύτερο γάμο της με τον επιχειρηματία Νίκο Γδοντέλη.

Όπως αποκάλυψε η Τσαγκά στο περιοδικό ΟΚ, τόσο η πρόταση γάμου όσο και το νυφικό που επέλεξε είχαν σασπένς.

Πώς έγινε η πρόταση:

Η πρόταση έγινε ξαφνικά κι ενώ το ζευγάρι θα απολάμβανε γεύμα σε εστιατόριο. Η Τσαγκά που είχε ντυθεί υπερπαραγωγή, έπρεπε τελικά να αλλάξει φόρεμα, αφού τάιζε τη μικρή της κόρη και εκείνη έκανε εμετό πάνω της.

Τι συνέβη με το νυφικό:

«Είχα διαλέξει νυφικό γνωστού οίκου αλλά ήθελα να βάλω στα μαλλιά μου ένα στεφανάκι το οποίο δεν ταίριαζε καθόλου με το φόρεμα. Πέντε μέρες πριν το γάμο έτυχε να κατέβω στην Αθήνα και είδα στη βιτρίνα ένα άλλο που θα πήγαινε με το στεφανάκι. Μπήκα στο κατάστημα και είπα:Αυτό είναι. Χρειάστηκε να γίνει μετατροπή για να έρθει στο σώμα μου αλλά αυτά τα ανέλαβε η μητέρα μου κι έτσι την παραμονή του γάμου ήταν έτοιμο.

Το άλλο νυφικό που είχα αγοράσει, το έχω κρεμασμένο στην ντουλάπα και έχω πει σε φίλες αν ενδιαφέρονται να τους το δώσω».

womenonly.gr