ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαμός στη Βουλή – Διεκόπη η συνεδρίαση μετά την υβριστική επίθεση του Χρήστου Παππά

Νέο υβριστικό «σόου» προκάλεσαν στη επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας οι Χρυσαυγίτες αφηφώντας την προειδοποίηση του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, ότι θα ληφθούν μέτρα εναντίον τους για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά. 

 

 

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής ήταν ο Χρήστος Παππάς ο οποίος επιτέθηκε με απαράδεκτες εκφράσεις στον βουλευτή της ΝΔ Χαράλαμπο Αθανασίου και πρώην υπουργό Δικαιοσύνης προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι εκείνος ευθύνεται για την φυλάκισή του ως μέλους εγκληματικής οργάνωσης.

«Έχεις προβλήματα με τα χαρτιά που χαρτοπαίζεις από εδώ και από εκεί Μπάμπη» είπε σε γλώσσα που θυμίζει άλλους χώρους ο χρυσαυγίτης βουλευτής απευθυνόμενος στον Χαράλαμπο Αθανασίου. «Τα ξέρουμε όλα. Έχουμε  ανθρώπους παντού» πρόσθεσε απειλητικά…

«Δεν σας έβαλε κανένας υπουργός φυλακή» απάντησε διατηρώντας την ψυχραιμία του ο βουλευτής της ΝΔ.

«Η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη» πρόσθεσε και ξεκαθάρισε: «δεν σας έκανε κανένας καμία σκευωρία». «Αφήστε τα «Μπάμπη» και τις γλυψούρες. Ήμουν υπουργός δικαιοσύνης και εγγυήθηκα δίκαιη δίκη σε όποιον παραπεμφθεί. Και αυτό έγινε» συμπλήρωσε.  

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής συνέχισε, όμως, τις υβριστικές επιθέσεις με αποτέλεσμα να διακόψει την συνεδρίαση η προεδρεύουσα της επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου. Η συνεδρίαση συνεχίστηκε όταν αποχώρησε ο χρυσαυγίτης βουλευτής.