ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Καμμένος αποκάλυψε στον Θεοδωράκη πόσα κιλά έχασε

Έναν άκρως ενδιαφέροντα διάλογο είχαν στο Προεδρικό μέγαρο ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.

 

 

Ο κ. Θεοδωράκης είχε τον Π. Καμμένο εμφανώς αδυνατισμένο και τον ρώτησε αν έχασε κιλά για να εισπράξει την απάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι έχασε 19 ολόκληρα κιλά.

Ο κ. Καμμένος τα τελευταία χρόνια και ειδικά το τελευταίο διάστημα μετά τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση είχε βάλει αρκετά κιλά. Ωστόσο,, εδώ και λίγο καιρό κάνει τη δική του προσπάθεια να γίνει πιο κομψός, μια προσπάθεια που όπως φαίνεται έχει αποτελέσματα. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός Εθνικής Αμυνας δεν υποβάλλεται σε κάποια ιδιαίτερα στερητική δίαιτα.  Προσέχει μεν τη διατροφή του αλλά κάνει και βελονισμό.

Την προσπάθεια του να αδυνατίσει είχε αποκαλύψει και ο ίδιος, ενώ ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Mega. Οι παρουσιαστές της εκπομπής τον είχαν υποδεχθεί στη σύνδεση που είχαν κάνει με το γραφείο του στο υπουργείο λέγοντάς του: «Βλέπω εδώ στιλάκι καινούριο» καθώς και «Από τότε που έχουμε να τα πούμε έχει υπάρξει αλλαγή. Αδυνατίσατε υπουργέ», με τον Πάνο Καμμένο να τους απαντάει αρχικά «έχει τρέξιμο, τρέξιμο πάρα πολύ. Το μνημόνιο έχει αδυνατίσει όλους τους Έλληνες» και ακολούθως να παραδέχεται ότι προσπαθεί να χάσει κιλά.