ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασάνιζαν το 3χρονο αγοράκι τους – Βρέθηκε δεμένο σε καρέκλα

Συγκλονισμένοι είναι δύο αστυνομικοί του Τμήματος Νεμέας από το ανατριχιαστικό θέαμα που αντίκρισαν σε μια εγκαταλελειμμένη οικία.

 

 

Μετά από καταγγελία περίοικων ότι άκουσαν το έντονο κλάμα ενός παιδιού, οι δύο αξιωματικοί έσπευσαν στο σημείο και μόλις μπήκαν στο σπίτι, «πάγωσαν» με το θέαμα που αντίκρισαν: Ένα μικρό αγοράκι βρισκόταν καθιστό και δεμένο πισθάγκωνα σε μια καρέκλα. Στο σώμα του έφερε τραύματα και πληγές.

Αμέσως, οι άνδρες της Αστυνομίας έλυσαν το παιδάκι και το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Νεμέας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Το ιατρικό προσωπικό διαπίστωσε ότι στο κορμάκι του τρίχρονου αγοριού

Σύμφωνα με το korinthos.tv, ύστερα από έρευνες, η αστυνομία εντόπισε τους γονείς του παιδιού, βουλγαρικής καταγωγής, που, σύμφωνα με πληροφορίες, είπαν στους αστυνομικούς ότι είχαν δέσει το παιδί τους επειδή «ήταν άτακτο», για να το συνετίσουν και να μπορέσουν να μεταβούν ως το Ναύπλιο προς αναζήτηση εργασίας. Οι γονείς του παιδιού έχουν ακόμα δύο ανήλικα παιδιά. 

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο κέντρο Υγείας της περιοχής όπου οι γιατροί φρόντισαν τις πληγές που έφερε στο κορμί του. 

Οι γονείς συνελήφθησαν για κακοποίηση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ η Εισαγγελέας Κορίνθου έδωσε εντολή τα δύο άλλα παιδιά του ζευγαριού να φιλοξενηθούν σε εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού.