LIFESTYLE

Αποκάλυψη: Αυτός θα είναι ο νέος ρόλος του Λάτσιου στον Alpha!

Πολύς λόγος έγινε τις προηγούμενες μέρες με αφορμή τα δημοσιευματα που ήθελαν τον Γιάννη Λάτσιο να πηγαίνει στον Alpha και να αναλαμβάνει σημαντικό ρόλο.

 

 

Οι δύο πλευρές δεν διέψευσαν τις φήμες, το έκανε όμως, ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μέσα από το Πρωινό είχε πει ότι ο Λάτσιος δεν πρόκειται να πάει στην Κάντζα. Μάλιστα, εξήγησηε ότι έχει άλλη πρόταση. 

«Είναι αυτό που λέω, δεν κάνουμε πια ρεπορτάζ, δηλαδή ο καθένας του έρχεται  να γράψει κάτι στο μυαλό για να γεμίσει μια σελίδα και γράφει μια μπαρούφα… δεν ισχύει παιδιά! Έχει μια πρόταση πολύ σημαντική ο Λάτσιος από ένα κανάλι, δεν είπα ποτέ για τον Alpha, ούτε για κανάλι.. Μου διάβασε ο Λάτσιος μήνυμα που του ήρθε στο κινητό που του λένε ότι ο Λιάγκας είπε ότι πας στον Alpha.. δεν είναι ο Alpha για να το ξεκαθαρίσω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, τα δημοσιεύματα για επικείμενη συνεργασία του Λάτσιου με τον Alpha επιμένουν και μάλιστα, η εφημερίδα Freddo επανέρχεται, αποκαλύπτοντας το ρόλο που πρόκειται να έχει ο πρώην σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι, που βρίσκεται και η ίδια.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα,  ο Κώστας Σούσουλας παραμένει στη διεύθυνση προγράμματος του καναλιού, ενώ ο Λάτσιος θα έχει επιτελικό ρόλο. Συγκεκριμένα, θα ασχοληθεί περισσότερο με το νέο εγχείρημα του καναλιού στην Κύπρο. Ο Alpha Κύπρου μπορεί να εκπέμπει μικρό χρονικό διάστημα, αλλά τα νούμερα τηλεθέασης είναι ικανοποιητικά.

womenonly.gr