LIFESTYLE

Επιστρέφει η Ντορέττα και τα «Καλημερούδια»; Τι αποκάλυψε για το συμβόλαιο της με Mega

Τη Μεγάλη Τετάρτη η Ντορέττα Παπαδημητρίου κι η παρέα της -συγκινημένοι- μας αποχαιρέτησαν πρόωρα με άγνωστο το πότε θα επιστρέψουν τα “Καλημερούδια” στις οθόνες μας.

 

 

 

Μετά τις πρόσφατες θετικές εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του Mega είναι αναμενόμενο η εκπομπή να επιστρέψει δριμύτερη παρά το γεγονός ότι η σεζόν φτάνει προς το τέλος της.

Σε δηλώσεις της στις κάμερες η Ντορέττα είπε πως βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, αλλα το πιο πιθανό είναι ότι σύντομα θα μας ξαναπεί “Καλημερούδια” έστω και για περιορισμένο αριθμό εκπομπών:

«Την ίδια ενημέρωση έχουμε μέχρι στιγμής ότι κάποιο φως έχει φανεί.Περιμένουμε επισήμως από το κανάλι να μας πουν ακριβώς τι θα γίνει και πότε θα γίνει και τα λοιπά. Αν όλα πάνε καλά, θα πρέπει να γίνουν συζητήσεις, όπως καταλαβαίνεις, να ξαναβγεί η εκπομπή έστω και για δύο- τρεις εβδομάδες που έχουν μείνει.

Όσον αφορά για το οικονομικό και το συμβόλαιό της, η Ντορέττα δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Για το οικονομικό φαντάζομαι πως αυτές δεν είναι διαδικασίες που μπορούν να γίνουν από τη μια στιγμή στην άλλη, οπότε είμαστε και εμείς σε μία αναμονή. Το συμβόλαιο μου είναι για φέτος και κατόπιν συζήτησης θα γινόταν, αν γίνει η ανανέωση για του χρόνου.»