LIFESTYLE

Διάσημη τραγουδίστρια: Ο μυστικός γάμος στη Σίφνο

​Όρκους αιώνιας πίστης φαίνεται πως αντήλλαξε με τον κατά 19 χρόνια νεότερο αγαπημένο της- ηλικίας μόλις 28 Μαϊων, η 47 χρονη τραγουδίστρια. 

 

Το περιοδικό «Woman’s Day» αναφέρει πως η Κάιλι Μινόγκ και ο Τζόσουα Σας παντρεύτηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Σίφνο υπό άκρα μυστικότητα. Τον γάμο δε, τον είχαν προετοιμάσει από το Πάσχα, το οποίο επίσης πέρασαν στο νησί. 

«Ήταν το πιο καλοφυλαγμένο μυστικό στον κόσμο» αποκαλύπτει άνθρωπος εκ των έσω στο περιοδικό, προσθέτοντας πως οι καλεσμένοι που βρέθηκαν εκεί είχαν έρθει από την Αυστραλία, την Αμερική και τη Μεγάλη Βρετανία.

«Η Kylie τους έβαλε όλους σε πτήσεις Α' θέσης για κάτι που σχεδιαζόταν να αποτελέσει ένα μοναδικό πάρτι γενεθλίων» καταλήγει.

Προς το παρόν, το ζευγάρι ούτε έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και έχει διαψεύσει τα εν λόγω δημοσιεύματα. Ωστόσο τα «μυστηριώδη» posts τους στο Instagram, είναι άκρως αποκαλυπτικά.

Ο Τζόσουα Σας δημοσίευσε ένα ποίημα του Γιώργου Σεφέρη, με τους φίλους του από κάτω να γράφουν «σας ευχόμαστε τα καλύτερα γιατί σας αξίζουν τα καλύτερα», ενώ η Κάιλι Μινόγκ πόσταρε μια φώτο με μια καρδιά, συνοδεύοντας την με το σχόλιο: «It.Was.Magical!!!», δηλαδή «ήταν μαγικά!»