LIFESTYLE

Η Γερμανού μίλησε για την «μονομαχία» με την Μενεγάκη & τη συμπεριφορά του Γκάνου

Φέτος η Ναταλία Γερμανού δοκίμασε τις δυνάμεις της στη μεσημεριανή ζώνη παρουσιάζοντας το NaMaSte μέσα από τη συχνότητα του Epsilon με την εκπομπή να δυσκολεύεται στους πίνακες τηλεθέασης αφού μην ξεχνάμε ότι απέναντι παίζει η “Ελένη”.

 

Σε συνέντευξή της στο TV ΕΘΝΟΣ και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Νικολαΐδου, η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τη “μονομαχία” τους:

«Εγώ δεν ένιωσα ποτέ ότι μπήκα σε κάποια μάχη και ότι έδινα κάποιο πόλεμο. Και το θέμα είναι το πώς χειρίζεται κανείς κάποια πράγματα. Όταν βλέπεις αναρτήσεις με τους τίτλους  “την ξεφτίλισε”, “την έλιωσε”, “την πάτησε κάτω”, ε λυγίζεις! Δε λυγίζεις;»

Μεταξύ άλλων η Γερμανού αναφέρθηκε για πρώτη φορά τόσο στην περιβόητη on air λογομαχία μεταξύ Νίκου Γκάνου- Νάσου Γουμενίδη,αλλά και στην κίνηση του πρώτου να μπει στην κάμερά της και να ζητήσει πλάνο.

«Κατ’ αρχάς θέλω να σου πω και να σου θυμίσω πως από τη στιγμή που έχω ζήσει τον καβγά Κατερίνας Κούκα – Ασπας Τσίνα, δεν με σκιάζει τίποτα πια στον τηλεοπτικό αέρα (γέλια)!

Στη συνέχεια δεν είναι κομψό να σου μιλάω εγώ για τον Νίκο, ενώ εκείνος δεν είναι παρών. Οπότε δεν θα μπω στη διαδικασία ούτε να κρίνω το τι έκανε ούτε να τον κατηγορήσω ούτε και να τον υπερασπίσω.»

Στην ερώτηση εάν ως παρουσιάστρια όφειλε να υπερασπιστεί τον καλεσμένο της, η Ναταλία απάντησε:

«Η αλήθεια είναι πως πήρα πολλά μηνύματα που μου έλεγαν ακριβώς αυτό που μου λες κι εσύ. Από την άλλη μεριά, όμως, πρέπει να σου πω πως πήρα και πολλά μηνύματα που μου είπαν ότι θα έπρεπε να υπερασπίσω τους συνεργάτες μου. Γιατί όντως δεν προσβάλλεις τους καλεσμένους σου και δεν πρέπει να λύνει ο καθένας μας τις διαφορές του on-air, όμως, και οι καλεσμένοι, από τη δική τους πλευρά, δεν μπορούν να αποκαλούν τους συμπαρουσιαστές μίας εκπομπής «καραγκιοζάκια». Έτσι, λοιπόν, εκείνη την ώρα ακροβατούσαμε σε ένα τεντωμένο σχοινί, χώρια που και ο Δρυμούσης στο κοντρόλ είχε πάθει τριπλό εγκεφαλικό και δεν μου έδινε καμία ιδέα για το πώς θα μπορούσα να αντιδράσω. Αποτέλεσμα; Αποφάσισα να κρατήσω μία ουδέτερη στάση για να ξεπεραστεί η ένταση. Έτσι κι αλλιώς και ο Νίκος το σταμάτησε και ο Νάσος προχώρησε στο επόμενο θέμα που είχε να μας παρουσιάσει και πήγαμε παρακάτω».