ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο γιος του Σκουρλέτη

Ο γιος του υπουργού Περιβάλλοντος και πρωτοκλασάτουστελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, ήταν ο ένας εκ των τεσσάρων συλληφθέντων για επεισόδια από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου στο Μαρούσι.

Ο 21χρονος γιος του υπουργού βρισκόταν μαζί με ακόμη 50 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, στις 18 Ιουνίου 2016, στην οδό Γράμμου στο Μαρούσι, αντιδρώντας σε διανομή φυλλαδίων που πραγματοποιούσαν μέλη της Χρυσής Αυγής.

Οι νεαροί που συνελήφθησαν, μεταξύ των οποίων και ο γιος του υπουργού, πέρασαν την πόρτα του εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, με τη δικάσιμο να έχει οριστεί για τις 15 Ιουλίου 2016.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης και απείθεια. 

Ο νεαρός δεν είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι είναι γιος υπουργού, ωστόσο, στην ταυτοποίηση των στοιχείων από το πατρώνυμο, έγινε αντιληπτό από τις αρχές περί ποιου πρόκειται. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια κράτησής του στη ΓΑΔΑ, τον επισκέφθηκε η μητέρα του η οποία του πήγε μια μπλούζα.