ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Πιστεύω ότι στην κυβέρνηση κάποιοι τα «παίρνουν» – Τι απαντά ο Ν. Παππάς

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

 

 

 

«Τον Τσίπρα τον σιχαίνομαι, τον θεωρώ τρομερό ψεύτη, θεωρώ ότι έκανε τρομερή ζημιά στην Ελλάδα, όμως προδότης δεν είναι. Απλώς ήθελε την εξουσία. Για ποιους λόγους ήθελε την εξουσία θα το δούμε όταν κλείσει αυτός ο κύκλος. Θα τον ψάξουμε όμως πολύ καλά, να το ξέρει».    

«Πιστεύω ότι τα παίρνουν, από όλες από τις μπάντες και θα τους ψάξω όσο μπορώ περισσότερο. Δεν ξέρω αν είναι ο Τσίπρας ή οι γύρω του» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης συμπληρώνονας: «Μην μας το παίζουν αθώοι και καλοί». 

Παππάς: Φίλος του Πατακού ο Αδωνις – Να πάρει θέση η ΝΔ

Απαντώντας με ανακοίνωσή του, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ανταπέδωσε τα πυρά. «Το γελοίο του πράγματος είναι προφανές, καθώς αυτή η κατηγορία εκτοξεύεται από έναν περήφανο φίλο του Στυλιανού Παττακού» είπε. Εκανε λόγο για διαδικασία νόμιμης αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών και απευθύνθηκε στην ΝΔ ζητώντας να πάρει επίσημα θέση. «Η ουσία βρίσκεται στην επίσημη θέση της ΝΔ. Διότι αν καλύπτει τον αντιπρόεδρο της, σημαίνει ότι δεν έχει κανένα όριο στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί την ανομία, τη διαπλοκή και την ασυδοσία στο τηλεοπτικό τοπίο. Οι πολίτες, ακόμα και αυτοί της συντηρητικής παράταξης ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους» κατέληξε.

Παππάς: Φίλος του Πατακού ο Αδωνις – Να πάρει θέση η ΝΔ
Απαντώντας με ανακοίνωσή του, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ανταπέδωσε τα πυρά. «Το γελοίο του πράγματος είναι προφανές, καθώς αυτή η κατηγορία εκτοξεύεται από έναν περήφανο φίλο του Στυλιανού Παττακού» είπε. Εκανε λόγο για διαδικασία νόμιμης αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών και απευθύνθηκε στην ΝΔ ζητώντας να πάρει επίσημα θέση. «Η ουσία βρίσκεται στην επίσημη θέση της ΝΔ. Διότι αν καλύπτει τον αντιπρόεδρο της, σημαίνει ότι δεν έχει κανένα όριο στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί την ανομία, τη διαπλοκή και την ασυδοσία στο τηλεοπτικό τοπίο. Οι πολίτες, ακόμα και αυτοί της συντηρητικής παράταξης ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους» κατέληξε. – See more at: http://www.newsone.gr/kosmos/1088598-adonis-isai-fasistas-nikos-pappas-isai-filos-tou-pattakou#sthash.RAVQQj7n.dpuf