LIFESTYLE

«Σφάχτηκαν» λόγω του κομμωτή Μενεγάκη – Θεοδωρίδου;

Από μακριά κι αγαπημένες λέγεται πως είναι η Ελένη Μενεγάκη και η Νατάσσα Θεοδωρίδου, με τον… κομμωτή Βασίλη Μπουλούμπαση να βρίσκεται στην μέση! Για πρώτη φορά, η τραγουδίστρια σχολίασε τα δημοσιεύματα, διευκρινίζοντας τι ακριβώς συμβαίνει με την κουμπάρα της.

 

 

Σύμφωνα όσα γράφτηκαν στις αρχές του Σεπτέμβρη, η τραγουδίστρια και η παρουσιάστρια «πάγωσαν» εξαιτίας της στάσης που κράτησε η Ελένη απέναντι στον Ανδρέα Φουστάνο, καθώς, τηρώντας την τακτική των ίσων αποστάσεων, συνέχισε να έχει επαφές μαζί του. Η Νατάσσα, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, όχι μόνο εξοργίστηκε με την κουμπάρα της, αλλά αποφάσισε να κόψει κάθε κοινό τους στοιχείο, μεταξύ των οποίων και την πολυετή συνεργασία της με τον κομμωτή Βασίλη Μπουλούμπαση, δυναμιτίζοντας περαιτέρω το κλίμα.

«Δεν τα διάβασα αυτά, αλλά δεν ισχύει τίποτα από αυτά! Είναι άλλο ένα θέμα από αυτά με τα οποία γελάς», ανέφερε, στην εκπομπή «Το Πρωινό» η τραγουδίστρια και συνέχισε: «το θέμα είναι ποιος τα λέει και γιατί τα λέει ή ποιος τα γράφει…».