LIFESTYLE

«Θέλω να δω τον μεγάλο χοντρό της… κ@λο»! Για ποια έκανε την δήλωση;

Οι αδερφές Kardashian αποτελούν μόνιμο θέμα συζήτησης στα διεθνή μέσα και όχι άδικα. Καταφέρνουν να προκαλούν ιδιαίτερα με την ζωή τους, αλλά και τη γενικότερη συμπεριφορά τους όλα αυτά τα χρόνια.

Σε ένα ιδιαίτερα… καυστικό σχόλιο προχώρησε στην τελευταία του συνέντευξη ένας από τους πιο διάσημους αθλητές των ημερών μας. Αφορμή στάθηκε -όσο απίστευτο κι αν φαίνεται- ο Donald Trump, τον οποίον υποστηρίζει σαν τρελός.

Συγκεκριμένα η διάσημη οικογένεια έχει ταχθεί εμφανώς κατά του Προέδρου των ΗΠΑ, σε αντίθεση με τον εκατομμυριούχο αθλητή του UFC. Ο λόγος για τον Ιρλανδό Conor McGregor, ο οποίος είναι ένας από τους πιο μαχητές της εποχή μας.

Στην τελευταία του συνέντευξη στο GQ Style, του οποίου κοσμεί το εξώφυλλο, ο McGregor ήταν ιδιαίτερα χειμαρρώδης αναφορικά με τις αδερφές Kardashians. Μιλώντας λοιπόν για την Καλιφόρνια, όπου ζει το τελευταίο διάστημα, ανέφερε χαρακτηριστικά; «Μπορεί να ψάξω την Khloe τώρα που είμαι εδώ. Να δω τον μεγάλο της… “κ@λο”!».

Μάλιστα δεν έμεινε σε αυτή τη δήλωση. Κι όμως φέρθηκε κατάφορα εναντίον της οικογένειας συνολικά. «Χ@@ηκα για αυτές! Απλά μου αρέσει να βλέπω τα σώματά τους», είπε και συμπλήρωσε: «Αν τις θαυμάζω; Ποτέ. Ποτέ μη βάζεις το μ@@ί σε βάθρο. Θέλω απλά να το βλέπω».