LIFESTYLE

«Γίνομαι βίαιη, έχω επιτεθεί σε συνεργάτη μου»! Δεν θα πιστέψετε ποια Ελληνίδα ηθοποιός το αποκάλυψε

Η Κάτια Δανδουλάκη αποκαλύπτει για πρώτη φορά σε συνέντευξή της μια άγνωστη πτυχή του εαυτού της.
 
«Βεβαίως έχω καταπιεστεί από κακές συνεργασίες και δεν τις έχω διαλύσει. Γιατί περίμενα να τελειώσουν» παραδέχθηκε η διάσημη πρωταγωνίστρια, συμπληρώνοντας: «Τρεις φορές έχω χάσει τον έλεγχο μου μέσα στη δουλειά και διαλύθηκε. Είμαι βίαιη όταν θυμώνω. Είμαι Ταύρος. Δεν καταλαβαίνω τίποτα, μπορώ να “σκοτώσω άνθρωπο”. Αλλά είμαι και βίαιη πρακτικά, μπορώ να επιτεθώ σε άνθρωπο. Φυσικά και έχω επιτεθεί (σωματικά) σε συνεργάτη και πολύ μικρή, στα 24 μου χρόνια. Αυτό δεν το φαντάζεται κανείς όταν με βλέπει. Αλλά όταν θα γίνει αυτό έχω φύγει από τα όρια μου επειδή έχω κάνει πάρα πολλή υπομονή».
 
Η Κάτια Δανδουλάκη συνέχισε: «Είμαι άνθρωπος που έχει ακραία υπομονή για αυτό είμαι και ακραία στη βία όταν θυμώσω. Μοιάζει η βιαιότητα μου άδικη γιατί είναι καταστάλαγμα πολύ μεγάλης καταπίεσης» τονίζοντας: «Και στην προσωπική μου ζωή έχει συμβεί, αλλά συμβαίνει σπάνια. Γιατί κι εγώ μετά δεν αντέχω, αρρωσταίνω. Όμως όταν φτάσω να πω “ως εδώ” δεν βλέπω μπροστά μου, είναι το κόκκινο πανί».
 
Όσο για τη σχέση της με τον χρόνο και την εξωτερική της εμφάνιση, η Κάτια Δανδουλάκη παραδέχθηκε: «Οι γυναίκες έχουν την ιδέα πως αν κάνουν 5 πλαστικές επεμβάσεις ή πάρουν 2 χάπια θα γίνουν ομορφότερες. Το για να κρατηθεί μια γυναίκα σε σωστή ενέργεια είναι ο τρόπος ζωής, είναι τρόπος διατροφής, είναι γυμναστική, είναι ο τρόπος που θα περιποιηθείς τον εαυτό σου με τη δερματολόγο σου ή τον πλαστικό σου. Πολλές γυναίκες αποφασίζουν να παραμορφωθούν. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν απορία πολλές φορές και με ρωτούν “Τι κάνετε και κρατιέστε;”. Δουλεύω γι' αυτό! Προσέχω γι' αυτό, στερούμαι γι' αυτό. Ένα δεν κάνω, δεν επεμβαίνω στη φύση μου».
 
Τέλος, η ίδια είπε: «Είμαι συμφιλιωμένη με την ιδέα του θανάτου, με το ότι μεγαλώνω. Δεν θα το έλεγα φόβο… Μόνο με την αρρώστια του μυαλού… Δεν θα ήθελα, αλλά επειδή η μητέρα μου για 13 χρόνια με μυαλό που δεν επικοινωνούσε νομίζω είναι αυτό που με επηρέασε πιο πολύ από όλα».