LIFESTYLE

Το πιστεύετε; Ο Βενσάν Κασέλ απατούσε τη Μόνικα Μπελούτσι!

Μια αποκάλυψη έκανε το ιταλικό σάιτ dagospia σχετικά με την πραγματική αιτία χωρισμού του γοητευτικού Βενσάν Κασέλ και της θεάς Μόνικα Μπελούτσι.
Όπως αναφέρει το σάιτ, ανακάλυψαν τον λόγο διαζυγίου του ζευγαριού μετά από 18 χρόνια σχέσης και δεν είναι άλλο από μια απιστία του Γάλλου ηθοποιού. Αλλά όχι μια απλή απιστία. Ο Βενσάν Κασέλ που ζούσε στο Ρό, είχε δημιουργήσει διπλή ζωή. Η «πέτρα του σκανδάλου» ονομάζεται Ana Cristina Fernandes Dos Santos που διατηρεί λογαριασμό στο Instagram με το όνομα Branaro.
Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Μόνικα Μπελούτσι ανακάλυψε πως ο Κασέλ από το 2012 είχε ξεκινήσει διπλή ζωή με τη νεαρή βραζιλιάνα. Συζούσαν δε σε διαμέρισμα στα νότια του Ρίο Ντε ΤΖανέιρο.
Η Μόνικα το ανακάλυψε ένα χρόνο αφού είχε μετακομίσει κοντά του στη Βραζιλία.
Τον Ιούνιο του 2015 ο ίδιος ο Κασέλ, μιλώντας στο κανάλι Canal+, δήλωνε:
«Ζω στο Ρίο. Εκεί έρχονται συχνά και με επισκέπτονται οι κόρες μου ή τις βλέπω όπου μπορώ, σε άλλες πόλεις. Αλλά στο Ρίο της Βραζιλίας έρχονται πολύ συχνά. Στη γενιά μου έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε πιο κοντά με τα παιδιά μας. Είναι καταπληκτικό», είπε.
Αυτή την περείοδο η Ana Cristina εργάζεται σε ένα εστιατόριο που λέγεται «Galeria». Μάλιστα ο ιδιοκτήτης είναι φίλος του Κασέλ, ο οποίος και μεσολάβησε ώστε να προσληφθεί η κοπέλα του, ενώ ο Βενσάν Κασέλ ζει τον έρωτα του με το κατά 30 χρόνια μικρότερο του μοντέλο Tina Kunakey.