LIFESTYLE

Survivor: Το καρφί Τσανγκ στον Χρανιώτη και τους… Διάσημους!

Η παρουσιάστρια μαζί με τον πρώην παίκτη των «Μαχητών», Ορέστη Τσανγκ σχολίασαν όλα όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης, τις εντάσεις στην ομάδα των «Διάσημων» καθώς και την αποχώρηση του Κώστα Κοκκινάκη!

Ο Ορέστης αναφέρθηκε αρχικά στο συμβούλιο του νησιού όπου οι Διάσημοι έβγαλαν στον τάκο τον Κοκκινάκη και σχολίασε το γεγονός ότι ήταν η πρώτη φορά που ακούστηκε πως θα ψηφίσουν αγωνιστικά!

«Στο συμβούλιο είναι από τις λίγες φορές που ακούστηκε ότι θα ψηφίσουν με αγωνιστικά κριτήρια και είναι η πρώτη φορά που δεν πρότειναν προς αποχώρηση τον Αγγελόπουλο! Θεωρώ ότι εδώ και τέσσερις μήνες οι παίκτες δεν ψήφιζαν ορθολογιστικά και ψήφιζαν βάσει συναισθήματος κυρίως, οπότε μου έκανε εντύπωσε που αυτή τη φορά ψήφισαν αγωνιστικά! Και θέλω να σου πω πως σε εκείνο το επεισόδιο ο Γιώργος Χρανιώτης κέρδισε την ατομική ασυλία και ενώ έχει περάσει τόσος καιρός από την αποχώρηση μου, ο Γιώργος με θυμήθηκε και είπε ότι με ισοφάρισε αν και λείπω ένα μήνα!», είπε χαρακτηριστικά!

Τότε η Ελεονώρα τον ρώτησε αν πετάει καρφάκι για τον Γιώργο κι εκείνος αμέσως της είπε: «Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί δεν χάρηκε τόσο πολύ που κέρδισε την ασυλία αλλά με το ότι με ισοφάρισε! Μου έκανε εντύπωση που το πρώτο πράγμα που θυμήθηκε εκείνη τη στιγμή ήμουν εγώ αν και λείπω ένα μήνα», δήλωσε ο Ορέστης!