LIFESTYLE

Σε ποια σταρ του Χόλυγουντ λέτε να «την έπεσε» ο Ντόναλντ Τράμπ;

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Σάλμα Χάγιεκ είχε αποκαλύψει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ την είχε πλησιάσει και προσπαθούσε να την πείσει να βγει έξω μαζί του, όταν εκείνη προσπαθούσε να κάνει την αρχή στην καριέρα της. Η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει ξανά για αυτήν την ιστορία, δίνοντας αυτή τη φορά περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο που την προσέγγισε και όσα, υποστηρίζει η ίδια, ότι της είπε τότε.    
Η 50χρονη σταρ εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Daily Show», όπου αποκάλυψε πως ο νυν Αμερικανός Πρόεδρος είχε προσπαθήσει να την φλερτάρει παρόλο που γνώριζε πολύ καλά ότι δεν είναι ελεύθερη. Σύμφωνα με την ίδια, όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης, άρχισε να κρυώνει και ο Τραμπ, ο οποίος στεκόταν πίσω της, αμέσως έβγλαε το παλτό του και το έριξε στους ώμους της.   


«Αμέσως γύρισα και ο φίλος μου -τόσο γοητευτικός, τόσο ευγενικός- είπε γεια [στον Τραμπ]. Τότε εκείνος του απάντησε, "Συγγνώμη, η κοπέλα σου, είδα πως κρυώνει". Και μετά συνέχισε να μιλά στον φίλο μου», λέει η Σάλμα Χάγιεκ. Στη συνέχεια, λέει η Χάγιεκ, ο Τραμπ τους κάλεσε να επισκεφθούν το ξενοδοχείο του στο Ατλάντικ Σίτι, στο Νιου Τζέρσεϊ, αν ποτέ βρεθούν στην πόλη και τους ζήτησε τα τηλέφωνά τους. Βέβαια, ποτέ δεν τηλεφώνησε στον φίλο της Χάγιεκ, αλλά αποφάσισε να καλέσει ξεχωριστά μόνο την ίδια. «Με προσκάλεσε κι εγώ του είπα, "Τι θα γίνει με τον φίλο μου; Θα με τρελάνεις; Μου ζητάς να βγούμε; Το ξέρεις πως έχω φίλο"», λέει η ηθοποιός, με τον Τραμπ να της απαντά: «Δεν είναι αρκετά καλός για σένα. Δεν είναι κάποιος σημαντικός, δεν είναι αρκετά σπουδαίος για σένα. Πρέπει να βγεις μαζί μου».  Όπως είχε αναφέρει και παλιότερα η ηθοποιός, ο Τραμπ έβαλε τότε την εφημερίδα National Enquirer να γράψει πληροφορίες για δήθεν φλερτ μεταξύ των δύο και να αναφέρει ότι ο σημερινός Αμερικανός Πρόεδρος «σύμφωνα με ανώνυμες πηγές» δεν θα έβγαινε ποτέ μαζί της επειδή είναι υπερβολικά κοντή. Μάλιστα, λέει πως μετά της είχε ξανατηλεφωνήσει, αφήνοντάς της το εξής μήνυμα: «Το πιστεύεις αυτό; Ποιος θα έλεγε κάτι τέτοιο; Δεν θέλω ο κόσμος να νομίζει τέτοια πράγματα για σένα».