MEDIA

Survivor: Εκείνος μούντζωσε και στο Twitter τον στόλισαν! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Άσχημη ήταν η μέρα του τελευταίου αγωνίσματος στον Άγιο Δομήνικο για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος φανερά εκνευρισμένος έβαλε στο στόχαστρο τον Σπαλιάρα κι έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο!

Η ατμόσφαιρα ήταν ήδη ηλεκτρισμένη, όταν ο μισθοφόρος κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Σπαλιάρα. Αν και τερμάτισε πρώτος στην κούρσα ο μισθοφόρος, το μοντέλο και παρουσιαστής ήταν ιδιαίτερα εύστοχος και κατάφερε να τον κερδίσει. Όσο ο «Σπαλ» πανηγύριζε  ο μισθοφόρος τον κορόιδευε από την εξέδρα. Στη συνέχεια, προφανώς για να του χαλάσει την καλή του διάθεση, απέδωσε τη νίκη του στην τύχη.
«Κ…φάρδος», ήσουν του είπε ο μισθοφόρος. «Αυτό δεν λέγεται κ..φαρδία, λέγεται ευστοχία!» του απάντησε ατάραχος ο Σπαλιάρας. «Αν θες κάτσε και με τον Ντάνο, να του δίνεις οδηγίες όταν παίζει εναντίον μας», του είπε ο Αναγνωστόπουλος. 


Τότε ο Σπαλιάρας του απάντησε: «Είναι ατομικό, δεν παίζει εναντίον μας. Είναι ατομικό το άθλημα, όπου θέλω θα δίνω οδηγίες». Έχοντας χάσει εντελώς την ψυχραιμία του ο Αναγνωστόπουλος του είπε: «Άλλη φορά μην μου ξαναζητήσεις φαγητό γιατί από τότε που έγινε ατομικό από εμένα τρως». Και λίγο πριν απομακρυνθεί από την εξέδρα, είπε ο Αναγνωστόπουλος: «Ευτυχώς που χάνω και χαίρεται ο Σπαλιάρας. Να τον χαίρεται η μάνα του που τον ταΐζαμε και κάνει έτσι τώρα».

Το σχόλιο για τη μητέρα του Σπαλιάρα, δεν άρεσε ούτε στον Μάριο, ούτε στον Βασάλο. «Ποτέ δεν βάζουμε μανάδες στην κουβέντα μας. Ντροπή!», είπε ο  Κύπριος.

Εμβρόντητοι έμειναν οι τηλεθεατές όταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μούντζωσε τον Σπαλιάρα επειδή τον κέρδισε σε ένα ακόμη γύρο του χθεσινού αγωνίσματος. Ο μισθοφόρος που έχει δείξει ότι δεν μπορεί να διαχειρίζεται να νεύρα του όταν χάνει, μούντζωσε τον αντίπαλό του, όσο εκείνος ήταν ξαπλωμένος στην παραλία και πανηγύριζε τη νίκη του.

Η πράξη του αυτή ξεσήκωσε το Twitter: