ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σεισμός» από τις «βόμβες» Βαρουφάκη! «Βράζει» η αντιπολίτευση!

«Ο Χουλιαράκης "προδότης", ο Σταθάκης "άθλιος", ο Παππάς να λέει να δείρουμε τον Στουρνάρα και ο Τσίπρας να λέει θα τον διώξουμε με μπουνιές και κλωτσιές. Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι συμμορία» τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τα γραφόμενα στο βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για τα όσα εκτυλίχθηκαν εντός του ηγετικού επιτελείου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το πρώτο εξάμηνο του 2015.

«Η Δικαιοσύνη οφείλει να παρέμβει και η κυβερνητική πλειοψηφία οφείλει να δώσει απαντήσεις άμεσα, για όσα αποκαλύπτει στην προδημοσίευση του βιβλίου του, το asset της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κ. Βαρουφάκης» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

«Ο κ. Τσίπρας μέχρι τώρα έχει αποφύγει να μιλήσει για όσα αδιανόητα αποκαλύπτει κατά καιρούς ο κ.Βαρουφάκης. Τώρα δεν δικαιούται να σιωπά. Τον καλούμε να τοποθετηθεί και να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει όλα αυτά τα τυχοδιωκτικά σενάρια που λέει ότι έχει καταγράψει ο πρώην κορυφαίος υπουργός του, το asset για τη χώρα, όπως τον αποκαλούσε» σημειώνει το Ποτάμι, με δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του.