MEDIA

Το κορίτσι της Φαίης Σκορδά μπαίνει στο Nomads;

Σε πυρετώδεις ρυθμούς εργάζονται οι ιθύνοντες του Ant1 ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα μέχρι την πρεμιέρα των «Νομάδων», του νέου παιχνιδιού επιβίωσης που αποτελεί την απάντηση σε Survivor – Survival.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εξετάσεις των παικτών που έχουν μέχρι στιγμής προκριθεί, προκειμένου να αποφασιστεί ποιοι 21 παίκτες (7 για κάθε ομάδα) θα ταξιδέψουν μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις Φιλιππίνες.
Ακόμα 4 θα βρίσκονται stand by στην περίπτωση που κάποιος εκ των παικτών αποφασίσει ή κριθεί αναγκαίο να αποχωρήσει.
Τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την ομάδα των Διασήμων στους «Νομάδες» είναι πολλά. Μεταξύ αυτών, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Έλενα Γαλύφα.
Και ενώ τίποτα μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί, ακόμα ένα όνομα ξεκίνησε να ακούγεται έντονα για την ομάδα των celebrities.


Σύμφωνα με το tvnea.com, πρόκειται για πρόσωπο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, στο οποίο το ανδρικό κοινό τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Μαντώ Γαστεράτου, η οποία λέγεται πως έχει ήδη υπογράψει για τη συμμετοχή της στο νέο σκληρό ριάλιτι του Ant1.
Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί, η Μαντώ θα απουσιάσει από το «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά και θα επιστρέψει αμέσως μετά την αποχώρησή της.

Menshouse.gr