LIFESTYLE

Γρήγορα ξεπέρασε το χωρισμό ο ηθοποιός – Διασκέδασε με ξανθιά… συντροφιά! (ΦΩΤΟ)

Το καλοκαίρι μας απασχόλησε ο χωρισμός του, λίγο πριν τα σκαλιά της εκκλησίας και ήδη τώρα τον βλέπουμε και πάλι με… παρέα.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμε, που χώρισε λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την δημοσιογράφο του Alpha Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και εθεάθη το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό στέκι στο Ψυρρή παρέα με μια ξανθιά καλλονή.

Μία έξοδος που έβαλε και τέλος στα σενάρια επανασύνδεσης με την πρώην σύντροφό του Χριστίνα Κοντοβά.

Όλα ξεκίνησαν μετά τις καλοκαιρινές διακοπές του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με την τότε μέλλουσα σύζυγό του Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου. Το ζευγάρι βρισκόταν στην Πάτμο, λίγες μέρες πριν τον προγραμματισμένο για τις 23 Σεπτέμβρη γάμο του.

Ωστόσο, ένας μεγάλος τσακωμός έφερε το χωρισμό, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο πρωταγωνιστής από Το Σόι, μάζεψε άρον άρον τα πράγματά του από το νησί και γύρισε στην Αθήνα, ακυρώνοντας τις ετοιμασίες του γάμου.

Τότε κυκλοφόρησαν και οι φήμες πως ο Αλέξανδρος Μπορδούμης είχε ξεκινήσει τηλεφωνική επικοινωνία με την πρώην καλή του Χριστίνα Κοντοβά, χωρίς να αποκλείεται και το σενάριο επανασύνδεσης.

Όμως, ο φωτογραφικός φακός της Espresso κατέγραψε τον γνωστό ηθοποιό με νέα και όμορφη ξανθιά συνοδό στο κέντρο της Αθήνας. Οι δυο τους διασκέδασαν στο Τρανζίστορ του Ψυρρή, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέματα.

Πηγή: espresso