MEDIA

Με νέο ριάλιτι και παρουσιάστρια «ξαναχτυπά» ο ΣΚΑΪ…

Την ώρα που η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Survivor έχει ξεκινήσει, πληροφορίες θέλουν τον ΣΚΑΪ να έχει πάρει την απόφαση να μην αφήσει λεπτό να «ανασάνουν» τους αντιπάλους του.

Έτσι, αποφασίζει να «χτυπήσει» με δεύτερο ριάλιτι το οποίο θα προβάλλεται καθημερινά στη θέση της εκπομπής «Εδώ» της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Ο λόγος για το project «I Wanna Marry You», το οποίο θα θυμίζει κάτι από… My Style Rocks όσον αφορά στις ημέρες προβολής του. Το παιχνίδι εκτός από τα επεισόδια τα οποία θα προβάλλονται καθημερινά, θα μας χαρίζει και ένα βραδινό Gala, το οποίο θα βρει θέση στο «κενό» του Survivor, το βράδυ της Παρασκευής.

Και το καλύτερο; Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά, για την παρουσίασή του έχουν πέσει στο τραπέζι τα ονόματα τριών ιδιαιτέρως σέξι κυριών που σίγουρα έχουν να δώσουν αυτό το κάτι παραπάνω στο ριάλιτι γνωριμιών. Ο λόγος για την εμπειρότατη Μαρία Μπακοδήμου, την Έλλη Κοκκίνου -την οποία είχαμε απολαύσει στο παρελθόν ως μέλος της κριτικής επιτροπής στο Greek Idol- και την Κατερίνα Λάσπα, η οποία είχε… αυτοπροταθεί στον Acun Ilicali και για την παρουσίαση του Survivor 1. Τότε, είχαν προαποφασίσει πως για τον ρόλο αυτό ήθελαν μόνο τον Σάκη Τανιμανίδη.

Λέτε αυτή τη φορά η Κατερίνα να φανεί πιο τυχερή;

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως το εν λόγω παιχνίδι (τουρκικής παραγωγής φυσικά!) έχει προβληθεί σε πολλές χώρες και ποτέ δεν απογοήτευσε κανάλι με την ανταπόκριση που βρήκε από το κοινό.

Για να δούμε, θα καταφέρει και φέτος ο Acun να σαρώσει τα πάντα;

dailymedia.gr