MEDIA

Αυτή είναι η νέα σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη!

Έτοιμος να «ξαναχτυπήσει» τηλεοπτικά δηλώνει ο Δημήτρης Αρβανίτης, ο οποίος λίγο πριν το οριστικό φινάλε της σειράς «4xxx4», βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για το νέο του καλλιτεχνικό βήμα.

Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης, αυτή τη φορά ξεφεύγει από την κωμωδία, σκοπεύοντας να χαρίσει στο κοινό μια δραματική – ερωτική σειρά η ιστορία της οποίας θα εκτυλίσσεται σε Αθήνα και Ύδρα. Τίτλος της; «Το σπίτι στη Θύελλα».
Πρόκειται για μια σειρά που θα προβάλλεται καθημερινά, ωστόσο το τελικό «κλείδωμα» με κάποιον σταθμό δεν έχει λάβει χώρα.

Τη διεκδικούν ο ΑΝΤ1 και ακόμα ένα κανάλι, με τον Αρβανίτη να μην έχει καταλήξει σε κάποια απόφαση. Με του θα κλείσει η συμφωνία, πάντως, θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα ώστε να υπάρχει κάβα επεισοδίων πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν 2018 – 2019.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», κεντρική ηρωίδα θα είναι η Κάτια, η οποία μαθαίνει λίγο προτού πεθάνει η γιαγιά της τον λόγο που καταστράφηκε η οικογένειά της και αυτοκτόνησε ο πατέρας της, γεγονός που βίωσε με τη δίδυμη αδερφή της.

Η εκδίκηση για εκείνη έχει πλέον πρόσωπο και όνομα, και βρίσκεται στην Ύδρα. Η κοπέλα ταξιδεύει για το νησί του Αργοσαρωνικού, όπου μαθαίνει ότι η Ευαγγελία Φωκά -την οποία θέλει να εκδικηθεί για τους παραπάνω λόγους- ετοιμάζεται για γάμο. Από τη μία, η Ευαγγελία θα πληρώσει για την επιπολαιότητα του παρελθόντος και από την άλλη, η Κάτια θα έχει και αυτή τις δικές της απώλειες, αφού θα βγει βαθιά πληγωμένη από τις πράξεις της.

«Είναι μια πάρα πολύ δυνατή ιστορία και πιστεύω ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Το καστ θα απαρτίζεται από 19 βασικούς ρόλους, οι οποίοι, σύμφωνα με το σενάριο, θα εμπλέκονται μεταξύ τους σε παιχνίδια της μοίρας, αλλά και με ερωτικές ιστορίες, που κάποιες φορές θα έχουν καταστροφικές επιπτώσεις», δηλώνει ο ίδιος ο σκηνοθέτης συνεχίζοντας:
«Ο έρωτας που θα ζήσει στην Ύδρα είναι πραγματικός και ποιο είναι πιο ισχυρό; Ο έρωτας ή η εκδίκηση;».

Αν και τα ονόματα των πρωταγωνιστών δεν έχουν αποκαλυφθεί, έντονα έχει ακουστεί αυτό της Ζέτας Μακρυπούλια, ενώ μια θέση στο cast θα έχει και ο γιος του σκηνοθέτη, Γιώργος Αρβανίτης, με έναν ρόλο που… του ταιριάζει γάντι.

dailymedia.gr