GOOGLE NEWS

Μόνο ένα ζώδιο δεν θα δεχτεί την αρνητική επιρροή του ανάδρομου Ερμή. Και είναι ο…

Ξέρουμε όλοι πια πως το να βρίσκεται κανείς υπό την επιρροή του ανάδρομου Ερμή είναι ένα γεγονός όχι και τόσο ευχάριστο, το οποίο δημιουργεί άλλα όχι και τόσο ευχάριστα γεγονότα. Συνήθως η επιρροή του είναι μαζική. Δηλαδή όλα τα ζώδια δέχονται τις αρνητικές δονήσεις αυτής της δύσκολης όψεις. Καθυστερήσεις, αναβολές, αλλαγές σχεδίων και πλάνων και όχι μόνο.

Εν προκειμένω, κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή τον Μάρτη του 2018, ένα και μόνο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου θα σφυρίζει αδιάφορα όσο οι άλλοι γύρω του θα παλεύουν με το μένος του πλανήτη που… έχασε την ορθή του πορεία. Για να μη σας πω ότι για αυτό το ένα και μοναδικό ζώδιο η επιρροή θα είναι θετική, ίσως μάλιστα πολύ θετική!

Οι τυχεροί του μήνα λοιπόν είναι οι εκπρόσωποι του Παρθένου!!  Αν ανήκετε σε αυτό το ζώδιο δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Οι εργοδότες σας θα είναι ικανοποιημένοι από τις προσπάθειες και την απόδοσή σας, οι φίλοι σας θα βασίζονται σε εσάς, οι αναποδιές δεν θα βρεθούν στον δικό σας δρόμο και γενικώς όλοι θα σας ζηλεύουν!!