ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκηνές τραγωδίας στο σπίτι του άτυχου πιλότου (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Στην Πετρούπολη, εκεί όπου έμενε ο Γιώργος Μπαλταδώρος, συρρέει από το πρωί κόσμος για να συλλυπηθεί, να υποστηρίξει την οικογένεια και να αποτίσει φόρο τιμής στον ήρωα πιλότο.

Εκεί έφτασε το μεσημέρι και ο Δήμαρχος Πετρούπολης. Ο Βαγγέλης Σίμος μπήκε στο σπίτι του αδικοχαμένου πιλότου χωρίς να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο. Το… αυτό και κατά την έξοδό του, με τον δήμαρχο να μην θέλει να πει κάτι δημοσίως. Άλλωστε οι στιγμές είναι δύσκολες, κάτι που άπαντες αντιλαμβάνονται.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν έγινε γνωστός ο θάνατός του, στο σπίτι του στην Πετρούπολη συρρέει συνεχώς κόσμος. Συνάδελφοί του, συγγενείς, φίλοι. Άνθρωποι που τον γνώριζαν, τον αγαπούσαν και θέλουν με κάθε τρόπο να στηρίξουν εκείνους που αφήνει πίσω: τη γυναίκα του, τον γιο του και την κόρη του.

Στη γειτονιά του, οι κάτοικοι της περιοχής λένε μόνο λίγα πράγματα. Ούτε κι εκείνοι θέλουν να μιλήσουν χωρίς την άδεια της οικογένειάς του. Το μόνο που λένε είναι πόσο καλό παιδί ήταν ο Γιώργος Μπαλταδώρος και πόσο άδικα έφυγε από τη ζωή, μόλις στα 34α του χρόνια. 

Πηγή: newsit.gr