LIFESTYLE

Η αποκάλυψη Ντάνου για το σπίτι στη Γλυφάδα!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά τη νίκη του στο Survivor βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ωστόσο του αρέσει να κρατά χαμηλούς τόνους.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του επιβεβαίωσε ότι πήρε στην ώρα τους τα χρήματα από το μεγάλο έπαθλο και τόνισε πως δεν τα επένδυσε κάπου αλλά στήριξε την οικογένεια του.

«Στήριξα την οικογένειά μου και τα ήδη υπάρχοντα επαγγελματικά μου πρότζεκτ. Έχω μια σχολή θαλάσσιων σπορ και είχα μια επιχείρηση μαζί με τον αδελφό μου, την οποία πλέον διατηρεί μόνος του. Δεν έχει περάσει και τόσο πολύς καιρός, βέβαια. Τώρα έχω αρχίσει να αναρρώνω σωματικά. Γενικά, νιώθω πως δεν έχω λόγο να κάνω κάτι βιαστικά. Ίσως, αν αυτό μου συνέβαινε στα 22-23 μου, να ήταν διαφορετικά τα πράγματα», είπε στο People.

Ο «Ντάνος» τόνισε πως μένει ακόμα σε ξενοδοχείο λέγοντας συγκεκριμένα «μετακινούμαι τόσο συχνά που δεν έχει νόημα ακόμα να πιάσω ένα σπίτι. Από τα 20-21 που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο επαγγελματικά, έχω ζήσει στο Βόλο, στη Ρόδο, στην Κύπρο και στην Αθήνα ‒ είχα συνηθίσει να μετακινούμαι συχνά. Δεν είναι βολικό το να είσαι με μια βαλίτσα στο χέρι, αλλά το έχω αποδεχτεί και το έχω μεταφράσει ως μια πολύ δημιουργική φάση στη ζωή μου».

Τέλος, διέψευσε πως βρίσκεται σε αναζήτηση σπιτιού στη Γλυφάδα.