LIFESTYLE

Μόνο λίγες εβδομάδες άντεξε μακριά της ο ηθοποιός – Ξανά μαζί το ζευγάρι!

Χώρισαν για λίγες εβδομάδες, αλλά δεν άντεξαν και είναι ξανά μαζί ο ηθοποιός Μάνος Ιωάννου με την αγαπημένη του, την δικηγόρο Κριστιάνα Παπαϊωάννου.

Το ζευγάρι λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, είχε δώσει τέλος στη σχέση του χωρίς κανείς να µάθει ποτέ τους πραγµατικούς λόγους του χωρισμού.

Και ενώ όλοι όσοι τους συναναστρέφονταν πίστευαν πως οι δρόµοι τους έχουν χωρίσει οριστικά, πριν από µερικές εβδοµάδες ήρθε από τους ίδιους η… ανατροπή, µιας και κατάφεραν να γεφυρώσουν το όποιο χάσµα είχε δηµιουργηθεί ανάµεσά τους και να δώσουν άλλη µία ευκαιρία στη σχέση τους πριν να είναι πολύ αργά.

«Μπορεί να χώρισαν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, όµως, όπως έδειξε η… ιστορία, δεν είχε τελειώσει τίποτα ανάµεσά τους και σίγουρα δεν είχε τελειώσει το πάθος που υπήρχε από το ξεκίνημα της σχέσης τους. Αυτό ήταν που τους έφερε και πάλι κοντά και αποφάσισαν, µετά από πολλές συζητήσεις και αλληλοϋποχωρήσεις να είναι ξανά ζευγάρι», αποκαλύπτει στην Real άνθρωπος από το στενό φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.