ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή είναι η 19χρονη που έπνιξε και πέταξε στον κάδο το νεογέννητο μωρό! Τι υποστήριξε στον εισαγγελέα!

Η 19χρονη ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν ότι δεν ήθελε το παιδί που κατεληξε σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου!

 

Όπως είπε αντιλήφθηκε πως είναι έγκυος πολύ αργά. Δεν μπορούσε πλέον όπως ισχυρίστηκε να κάνει έκτρωση. Η γυναίκα ανέφερε πως αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στη μητέρα της όταν ήταν πλέον στον 6ο μήνα. Μαζί αποφάσισαν να κρατήσουν το γεγονός κρυφό από όλους. Μάλιστα είπε ότι ως προς αυτό τη βοηθούσε το γεγονός ότι είχε κάποια περιττά κιλά και έτσι θα μπορούσε να κρύψει την εγκυμοσύνη της.

 

Όταν ήρθε η ώρα του τοκετού, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 19χρονη γέννησε στη μπανιέρα του διαμερίσματος με τη βοήθεια της μητέρας της. Τότε, όπως είπε, ζήτησε από τη μητέρα της να βγει από το μπάνιο, έβαλε στο στόμα του παιδιού χαρτοπετρσετες για να μην ακούγεται το κλάμα και στη συνέχεια με τον ομφάλιο λώρο και ένα κορδόνι που υπήρχε το στραγγάλισε.

 

Στη συνέχεια κάλεσε τη μητέρα της και της ζήτησε να πάρει το μωρό, η κατάληξη του οποίου συγκλόνισε το πανελλήνιο.

 

Σύμφωνα με τον συνήγορό της το παιδί είχε αιμορραγία όταν γεννήθηκε και η 19χρονη προσπάθησε να το σώσει. Ο δικηγόρος παραδέχθηκε πως η ιατροδικαστική έρευνα στο βρέφος δίνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα, ο ίδιος ωστόσο επέμεινε πως η νεαρή γυναίκα δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το μωρό. Θα ζητηθεί να γίνει αλλαγή στην κατηγορία που βαρύνει τις δύο γυναίκας, δηλαδή ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργεία, αλλά και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

 

Οι δυο γυναίκες ζήτησαν προθεσμία να απολογηθούν την Πέμπτη.

 

πηγή φωτογραφίας newsit.gr