ΓΥΝΑΙΚΑ

Σε απάτησε; Καλά σου έκανε, λένε τώρα οι επιστήμονες!

Αν σε απάτησε ο καλός σου, μάλλον δεν θα ήταν και τόσο καλός σου αλλά οι επιστήμονες λένε πως πολύ καλά σου έκανε! Ναι, αποδεικνύουν το μοναδικό όφελος μιας απατημένης!

Αν σε απάτησε ο καλός σου, σκούπισε τα δάκρυα σου, αρκετά ξέσπασες και ήρθε η ώρα να χαρείς! Οι επιστήμονες έχουν καλά νέα για σένα και αυτό είναι μια παρηγοριά.

Στην ψυχολογική έρευνα για τις επιπτώσεις που προκαλούνται απ’ την απιστία, πήραν μέρος 5.705 άτομα από 96 χώρες και τα ευρήματα αξίζουν την προσοχή σου!

Η μελέτη διαπίστωσε πως υπάρχουν μερικά πραγματικά οφέλη για τις γυναίκες που τις απάτησαν. Αρχικά, σκέψου ότι πλέον δεν είσαι με έναν άπιστο σύντροφο, έχεις εμπειρία και μπορείς να κάνεις καλύτερες επιλογές στο μέλλον. Αν αυτά δεν είναι μαθήματα ζωής, τότε δεν ξέρω τι είναι.

O μεγάλος χαμένος της υπόθεσης φυσικά είναι ο άπιστος πρώην και η “άλλη” γυναίκα. Ο άπιστος πρώην έχασε εσένα και τον εαυτό του, η “άλλη” γυναίκα είναι με έναν άνθρωπο που έχει αποδειχθεί άπιστος.

Κι εσύ; Εσύ φίλη μου είσαι η καλύτερη της υπόθεσης! Γι’ αυτό σου λέω σκούπισε τα δάκρυα σου και χαμογέλα. Οι έρευνες απέδειξαν πως μετά από έξι μόλις μήνες, η γυναίκα αναπτύσσει μια υψηλότερη συναισθηματική νοημοσύνη και φυσικά αυτοπεποίθηση! Θύμωσες, πόνεσες, έκλαψες αλλά τώρα βγήκες πιο δυνατή και είσαι έτοιμη να σταθείς ξανά στα πόδια σου.

Σύμφωνα με την Dr. Morris, οι περισσότερες γυναίκες που έχουν χάσει έναν σύντροφο εξαιτίας μιας άλλης γυναίκας, κάνουν καλύτερες επιλογές στο μέλλον, έχουν μεγαλύτερη επίγνωση της αλληλεπίδρασης με τους άλλους ανθρώπους , μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αυτογνωσία και ανεξαρτησία. Γιατί σκας, λοιπόν;

Κι αν όλα αυτά δεν σου φτάνουν, διάβασε και το πιο ικανοποιητικό: Οι έρευνες απέδειξαν πως η νέα σχέση που έκανε πρώην σου είναι καταδικασμένη!

Αλλά εσένα τώρα πια δεν σε ενδιαφέρει, δεν σε αγγίζει. Γιατί έχεις βρει τον εαυτό σου και έχεις πάρει ξανά τη ζωή στα χέρια σου. Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό και πιο σοφό!